Zaznamki

Alfa Empire

Alternativna imena: Alpha Empire

Alpha Empire spletu - strateški brskalnik-igrača za pozornost zabava razburljivo velikih vesoljskih bitkah za nadzor galaksije alfa. V tem najbolj fascinantno in fantastično parcelo z osupljivo grafiko katere koli slog fantasy navijači preprosto ne morejo pustiti ravnodušnega!

Da bi cenili najnovejšo tehnologijo, ki je izdelan s pomočjo Alpha Empire spletno igro, mora računalnik izpolnjevati naslednje minimalne sistemske zahteve:

1. Procesor: Pentium 133 MHz (ali podobno);

.

2 Notranji pomnilnik 16 MB,

3. Prostega prostora na disku - 60 MB.

Če bo šlo vse dobro, vas prosimo, da nadaljuje na prijavnici v igri Alpha cesarstva:

Vnesite uporabniško ime - ime, ki ga potrebujete za igranje Alpha cesarstvo;

Veljaven e-poštni naslov za prejemanje gaming novice ali obnovitev gesla;

Uporabite gesla,

Potrdi geslo;

Vnesite angleške besede, je prikazano na sliki.

S pritiskom na "Start Game" Alpha Empire faza dokonča spletno registracijo. Naslednja faza - izbira v igri dirke, kratke opise, ki si jih lahko ogledate na uradni spletni strani, preden greš na strani za registracijo Athanaton:

1) Terrans (so - ljudje) - najbolj mlada lokalna rase, vendar je že napovedala, da namerava za nadzor nad vesoljsko ozemlje. Posebnost - kombinacija oklep / moči / hitrosti - omogoča, da osvoji velike površine prostora.

2) Ksenoborgi (hrošči) - popolnoma prilagodljiv in številne rase, v katerem igrajo Alpha Empire zelo zanimivo, saj izterjati hitreje od vseh zdravja in energije, imajo največji širjenje škode in njihove ladje - najcenejši.

3) Drakkar - zelo starodavno vendar ni človek, raso. Menijo, da so boljši od drugih ras, ki po njihovem mnenju, skoraj ne razlikuje od živali. Najbolj primeren za tiste, ki nameravajo udeležiti tekme, ne več kot 1-2 krat na dan so ladje Drakkar, trgovina z energijo najpočasnejših, vendar je veliko. Tudi, če ne prizadevajo, da igrajo igre na spletu Alpha Empire s pogostimi napadi na tujih deželah, ampak želijo, da mirno razvijati svoj sistem, samo, da se uporabijo prisilne obrambe - ta dirka bo ustrezala vam najboljše.

Torej, ste se odločili za "ljudski" in začel končno igrati igro Alpha Empire spletu. Kaj boste videli na prvem mestu:

-Star,

Planet;

Nekateri asteroidi.

Na tej točki boste v sektorju gospodinjstev ("Metropolis") - vaš osebni prostor, vendar boste dobili, če nihče ne more. Glavni isto dejanje igre Alpha Empire Online odvija v skupnem galaksiji, ki sestoji iz več sektorjev, ki ugodili iz vsake tri do sedem planetov. Da bi prišli do splošnega galaksije, odprtega portala in jo pošljete prek kolonizatorja.

Najpomembneje je, da tisto, kar je vredno zapomniti:

V metropoli se ne more znebiti samo vi,

Slab skozi portal lahko prenese le kolonizatorja in izvidovanje;

Lahko sedite vse življenje v metropoli, vendar je najbolj verjetno, boste dobili utrujeni od njega. Vzpostaviti kolonije! Še posebej brez kolonij, bo igra brez pomena;

Map ne morete najti vaš sistem, preprosto zato, ker je ni.

Red stvari, ki narekuje spletno igro Alpha Empire, izvira z naslednjimi ukrepi: varčevanje z naravnimi viri, naj preuči tridimenzionalne tehnologije, tehnologije drevesne k izboljšanju planet in kolonizirati novo floto graditi! Definitivno nekaj storiti in kje rastejo, tako da ... dobrodošli v vesolje na krovu!

Tisti