Zaznamki

Allure

Alternativna imena: Allure, Glamour

Dobrodošli v fascinantno fantazijski svet Allure na spletu!

Začenši ta svet dal Veliki gospod, ki je ustvarjen iz kaosa nebes in zemlje. Gospodar zemlje naseljujejo ljudje, nebo izbil duhove. Potem se je pojavila na zemeljskih zvit zla čarovniki, ki so našli moč iz vira, ki je bil imenovan "kri Velikega Gospoda." Čarovnika spoštovati sile narave, s svojimi čarovništvom, čarovniki podrejena šibko človeški um. Clan žganja, ponosno imenuje sam "Gospod telesa," je preziral smrtnike, ki živijo na Zemlji. Čarovniki in žgane pijače se borili med seboj za oblast nad svetom, in ni bilo konec te vojne, in je bila v njem zmagovalec.

Medtem so ljudje ustvarili dve močan imperij in je svetovna usoda v vaših rokah. Odločilna bitka je zmagal Yellow cesarja. Zavezniške sile čarovniki, duhovi in ​​ljudi, ki jih častili, je bilo uničeno, njihov gospodar je bil ubit v bitki. Najmočnejši treh kraljev je bil zaprt v čarobnem plovila.

Devet stoletij ljudje, čarovniki in žgane pijače živeli v svetovni imperij ljudi je rasla in cvetela.

Toda čez stoletja sile čarovnije na oslabljen.

In cloistered čarovnik, je postal utelešenje zla sil, ki si želijo svobode, ki si želijo uničiti in zasužnjiti človeštvo je čudoviti svet, ki zajema Allure spletno igro.

Kje je pogumen bojevnik, ki je premagal sile zla? Kje se bo pametno čarovnik, ki ukrotiti zle duhove in sovražniki se potopite v prahu? In kje je pametno splošno, kdo bo vodil vojsko moških v bitko in rešiti svet pred uničenjem? Mogoče je, da ste postali junak in rešitelj tega čudovitega sveta?

Allure online igra ima zelo skromne zahteve sistema

  • Intel Pentium IV 2,33 GHz
  • 256 MB RAM-a
  • 128 MB Grafična kartica
  • Internetna povezava

Če želite začeti igrati igro Allure na spletu, morate registrirati svoj značaj igre.

Pridružite se v igri Allure je zelo preprosta. V zgornjem desnem kotu bloka "dovoljenje", kliknite na "registracijo".

Na naslednji strani vnesite Prijava (ki je skoval ime svojega junaka), vnesite močan gesla in njen e - [ _20_] mail (deluje - gre aktivacijsko kodo). Prav tako morate prebrati in potrditi, da se strinjajo z pogojih tega sporazuma in pravila igre .

Kliknite na "Registracija". Allure spletu pregled opravil.

Če želite igrati igre na spletu Allure, morate izbrati lik iz privrženci treh šol magije in borilnih veščin - trije igro razredov .

Cobo - gospodarji meč spopadov, super napad in obrambo, sposobni ukrotiti divje živali, da jih spremenite v zvestih prijateljev in tovarišev.

Amrita - mogočne čarovnike, so podvrženi silam vetra, zemlje in ognja. Uporaba čare in uroke, ki jih lahko takoj premakniti v prostor in zagotoviti drobljenje udarce na velike razdalje.

Privrženci PO - strelci, in imajo moč vetra, kot tudi lok in puščice. Poglobljeno poznavanje filozofije in sposobnost, da samostojno koncentracijo jih neustavljiv v bitki.

Med privrženci različnih šolah je nenehen boj za prevlado, vsak ima svoje prednosti in slabosti.

Allure Online igre vam daje možnost izbire prijeten značaj, ki bo ustrezal vašemu okusu in sposobnosti.

Registracija Allure bo razkril, da vas neizmerno fantazijski svet starodavnih skrivnosti in čudežev, ustvarjenih z najnovejšo računalniško tehnologijo. Čitljivimi, svetle in realistične pokrajine razlikujejo glede na letni čas in vremenske razmere. Boste videli, kako rože cvetijo spomladi, poleti vročina in suša, jesenski listi porumenijo in padec. V zimskem času je vse, kar je prekrita s snegom in ledom in dobi nekaj zloveščega, ker zima - medtem ko so se zli duhovi.

Igraj Allure - to pomeni, da raziskati skrivnostno ječe boj strašno pošasti in skoraj nepremagljivi šefi . Zmaga je bilo težko, toda nagrade so super - magic artefakte , magic book , odpira pot do novih in novih lokacij igre, z novimi nalogami in gostje, nove sovražnike in nagrad. Boj lahko tako sam in z ekipo zaupanja vrednih prijateljev.

Seveda je najbolj zanimivo - to bitko z drugimi akterji singla dvoboje in ogromne bitke .

Če ste utrujeni od bojev, ali pa preprosto želijo nadgraditi svoje orožje in oklep, lahko poskusite sami v vlogi trgovca .

Zbirajte pest volje in poguma, povabi prave prijatelje in začeli igrati v Allure!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more