Zaznamki

Allods Online

Alternativna imena: Allods Online

Allods na spletu - to je prvi res vredno igrati Ruski razvijalci svetovnega slovesa. Na žalost, ruski MMORPG igre niso veliko uporabnikov radost, toda online igra Rage - to je očitno izjema kot pravilo. Obsežnemu testiranju za odpravo vseh vrst prikrajšanosti, so razvijalci naredili veliko delo, ki je obrodilo sadove - Igra Allods Online je povzročil razburjenje okoli vas!

Pridružite bes teče igro na enotnem sistemu za tovrstne igre. Če želite začeti, boste morali prenesti odjemalca, ali obstaja možnost, da jo kupite, in hkrati skupaj z določeno rezervo "domačo valuto". Registracija Allods Online vključuje tudi ustanovitev svojem profilu na spletni strani. Torej po registraciji Rage končana, lahko nadaljujete neposredno z igro.

Naslednje, morate ugotoviti svoj značaj, ki bo najprej precej težko. Tukaj morate izbrati, ki bo razred, rasa in stran v spopadu zdravljenje podredila. Igrajte spletno igro Rage je mogoče dvema frakcijama - Empire in lige. Seveda vsi označen s svoje posebnosti in zato vsak znak ima svoje nagrade. Tudi na začetku igre morate izbrati videz junaka, kaj je treba jemati resno, saj se bo tekma spremenite videz nemogoče. Igra ima šest parametrov izbiro znakov. In če igraš za pogane, in boste morali dati svoje hišne vzdevek.

Poleg tega je mogoče na raso in razred. Allods Online je igra, kjer v cesarstvu, naslednje dirke: Orke, Hadagantsi in uporniki. Igranje v ligi, lahko izberete: Elves gibberlingom, Kaniytsev. Seveda, da izberete znak, morate razumeti, da ima vsak od njih svoje prednosti in slabosti. S potrebo, da izbere lik, ki najbolje ustreza vaše igranje slog.

Igrajte igro Allods na spletu, lahko za naslednje kategorije: Čarovnik, Scout, Warrior, Mystic, templjarji, duhovnik, poganskih in duhov.

Zelo dobro pomaga, da igrajo Rage darovanje trgovina, ki se imenuje tudi shop zanimivosti. Možno je kupiti vse duša želje iz različnih napitkov in spretnosti, in se konča z različnimi dodatki za vašo astralno vozila. Prav tako lahko kupijo različne vrste pomoči v obrti ali edinstvenim slogom njegov značaj.

Zanimiva lastnost igre je, da imajo poroke. Če želite, da vaš lik postane bližje in bolj prijazni do narave svojega fanta ali punco, lahko klepetate v igri za sklenitev to sveto unijo.

Game številčnost različnih stvari, ki jih lahko dobite za opravljanje nalog izbrane mobs in še veliko več kam. V odsotnosti potrebnih stvari, lahko vedno uporabite na dražbi, kjer je skoraj vse.

Je precej težko, ko je pri igri izenačil. Če iz začetnih ravneh, je še vedno znosen, senior - samo morilec! Zato brez pomoči trgovini Donata ni storil.

Dvigne možnost uporabe junak lahko čaščenja različnih bogov. Da bi to naredili morate kupiti posebne postavke iz trgovine Donato in mira snov, za katero boste plačali valuto iger. Toda rezultat je vredno! Dobiček, kot so poškodbe za 50% je zelo impresivno.

V igri je sedem poklicev. Jih lahko v grobem razdelimo na tiste, ki so izdelane predmete, in tisti viri, ki se pobirajo.

Pomemben vidik igre je vaš ugled. Lahko ga poberem prekinili pošasti in dokončanje različnih nalog. Želite imeti največji ugled v tej ali oni frakcije, saj to vpliva na velikost bonusov, ki jih boste prejeli od njega.

Lastnost igre je razkrila tudi "ruski" temo, ki je ni slabo zaživeli. Ni povsem navajeni, da vidim Orc sprehodu po ulicah v 50-ih letih, vendar se strinjam, da mora biti vsaka igra "vrhunec" in v tej igri je izrazit. Allods spletno igro je popolnoma brezplačno, temveč zato, da bi pospešili proces razvoja znakov in "samozavestno stati na svojih nogah", v trgovini na voljo Donato. Seveda, za vse, ki olajša življenje je treba plačati, in tudi ni nobena izjema je trgovina Donato.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more