Zaznamki

Tujci v primerjavi Predator 2

Alternativna imena: Tujci v primerjavi Predator 2

Ugovor tuje predator in začeli že pred časom. Ta zgodba je ljubil z milijoni gledalcev, ki so, seveda, in računalniška projekta ni mogel pozornosti prikrajšajo. Igre Aliens vs Predator 2 - čudovita zgodba, samo vse varčne značilnosti sage. Kot razvijalec nove igre je podjetje Monolit. Razvijalci projekta mu je približal s strahospoštovanjem in veliko odgovornost, in je ni mogoče oceniti zabava cenijo. Prijetno je dejstvo, da je programska oprema podjetja, ne samo ohranila osnovne ideje za zgodbo, ki se prenašajo v filmu, vendar ni spregledala zgodbo pokazali v prejšnjem projektu.

Takoj opozarjajo, da navijači upajo tujec plenilca in bo upravičena v celoti. V Aliens versus Predator 2 pc Monolith uspelo uresničiti scenarij vredno priznanje najboljših hollywoodskih kritikov. Tukaj je vse, kar potrebujete za ustvarjanje razred akcijske igre, z vsemi posledicami. Vaš junak se bo morala ukvarjati z živimi liki, realistično pokrajino, stopnjujejo potrebno vzdušje in ustvarja razpoloženje, odlično dialog, ki ne bi stran za skodelico kave. Oh, in biti pripravljeni za to, kar se igra Aliens primerjavi Predator 2 je praktično prepojena s posebnim humorjem, ki bistveno razbremeni napetosti in očarljiv.

Med igranjem, ki je, mimogrede, se bo začel šele, ko bi lahko prenesete Alieni proti Predatorju 2, boste odkrili, da je med glavnimi liki bo veliko novincev. Na primer, bi zadeva morala biti agresiven vodja skupine ruski plačanci, ki so nekoč utrpeli resno zob plenilca. Vsi glavni junaki svoje ocene z nasilnimi tujci. Realizacija zaradi nasprotovanja prenehal biti ravna in monotono - interakcija med liki naredi igranje bolj zanimivo.

Prizorov sestavljanke služil precej nenavaden način, ki igrajo Aliens vs Predator 2 postane veliko bolj zabavno. Igra ustvarjalci odločili, da opusti tradicionalne enotne zaporednih podjetij - namesto, boste morali zbrati koščke zgodbe linij, v dobesednem pomenu besede. Sprva se zdi vse preveč zmedeno in nerazumljivo, toda po nekaj minutah se zavedaš, da bi lahko tako ogledate vse igre, in da bi bilo čudovito!

Vsaka nova epizoda ni le zgodba, ampak tudi grafične zmogljivosti, glasba, edinstveno vzdušje. Vsak od likov v čevlje, ki jih boste obiskali, ima svoj značaj, individualno miselnost, ki preprečuje enoličnost v igri.

Da vidiš vse vrline projekta, je, seveda, ki jo želite preizkusiti, in se bo preverjalo z opisno video Aliens vs Predator 2, ki ustrezno zastopane vse prednosti v igri.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more