Zaznamki

Aliens: Colonial Marines

Alternativna imena: Aliens: Colonial Marines

Igra Aliens: Colonial Marines - projekt, ki lahko vodijo zabava v negotovosti od prve do zadnje minute. Mi se bo srečal z Marine kolonialne države Christopher Winther in grozne pošasti Alien. Strašne dogodke in primerno vzdušje spletk in prisiljeni, da opravijo vse kampanjo igro z zakonom. Kljub nekaterim tehničnih napak, igra izgleda precej dostojno. Ni zaman med svojimi navijači danes toliko predstavnikov različnih starosti in narodnosti.

Aliens: Colonial Marines pc, je bilo v skladu z razvijalci lahko poosebljajo nove generacije motorjev, vam omogoča, da bi dobili pravico razsvetljavo. Ko bodo te tehnologije pogosto pojavljajo, zdaj pa so zapisana v osnutku! Nekateri kritiki menijo, da je ta tehnologija le lahko, da bi projekt predstavnik prejšnjega stoletja, pa je v resnici samo daje anturazhnye. Ne verjamete? Check it out!

Če želite začeti igro, boste morali prenesti pre-tujcih: Colonial Marines. Hiter internet in primerna torrent tracker bodo na minimum zmanjšati namestitveni postopek. Greš v projekt, boste videli zelo stvar, ki se oglašuje razsvetljavo in visoko kakovostne teksture. Roko na srce, smo ugotovili, da bi lahko vsi isto igro v letu 2013 si boljši, ampak pri taki odločitvi ima svoj čar. Na koncu je prav dobro vedel, kaj Aliens: Colonial Marines, kako se igra v ta projekt in, kadar je to potrebno, da bi vse potrebno za udobno nastavitev igre.

Zasluži posebno pozornost umetno inteligenco, ponuja zanimiv način igranja. Nadaljuj naše Aliens: Colonial Marines je pregled zgodbe o njem. Projekt se izvaja "božje" pravijo. Nasprotniki skoraj nikoli ne napade nenadoma, tako da verjetno presenetili ste jih imajo malo. Zaračuna samo vzdušje in ustvariti nobenih dodatnih plačanci koristi - večino časa so samo sedijo v pokrovu tleh in le občasno premakne od lokacije do lokacije.

Igra Aliens: Colonial Marines ne more pohvaliti tudi visoko stopnjo kompleksnosti, ki ji je omogočila zmago uslugo ne le doživel, ampak začetnike in igralce. Pozorno spremlja raven zdravstva v času in poskusite, da bi se za to. Kaj je res na najpreprostejši ravni, kompletov prve pomoči in dodatne zaščite skoraj ni potrebna.

V skladu s tradicijo, boste morali črpati svoj značaj, ki pomagajo razvijati sposobnosti in izboljšanje delovanja bojnih orožje. Močnejše orožje, ki ga uporabljate, večja je verjetnost, da boste hitro uničiti. Črpalni sistem, ki je enaka za vse obstoječe načine, da se ukvarjajo z njim se bodo morali samo enkrat in za vse poznejše igro.

Na lastne oči, da vidijo vse prednosti igri lahko pogledal za tujce: video trailer Colonial Marines.