Zaznamki

Alba - pustolovščina divjih živali

Alternativna imena:

Alba - A Wildlife Adventure je neverjetno ljubka pustolovska igra. Igralce tukaj čaka osupljiva 3D grafika. Svet je zvenel izjemno realistično, liki pa zelo smešno govorijo. Glasba ustvarja vzdušje zabave in dviguje razpoloženje.

Igro je ustvaril studio, ki je že izdal več mojstrovin, ta igra ni izjema.

Glavni junakinji je ime Alba. To je deklica, ki je na obisku pri starih starših na sredozemskem otoku.

Nič ni bolj vznemirljivega kot preživeti poletje v tropskem raju. Skupaj z Albo je na otok prišla tudi njena prijateljica Ines.

To poletje imajo veliko dela:

  • Moram spoznati vse prebivalce majhnega otoka
  • Raziščite vsak kotiček ozemlja
  • Preučite, katere živali, ptice in žuželke živijo na tem mestu
  • Pomagajte prebivalcem otoka

In seveda, zabavajte se in uživajte v eksotičnih razgledih.

Ko prispe na otok, glavna junakinja prejme zanimiv vodnik, v katerem je veliko različnih bitij, ki naseljujejo ta raj, in odločila se je, da si jih vsekakor želi vse ogledati. To ni tako preprosta naloga, kot se morda zdi, saj so v vodniku nevarne živali.

Alba ima srečo in tu in tam sreča nenavadne ptice ali metulje. Je zelo prijazno dekle in nenehno pomaga živalim rešiti težave ali se celo rešiti iz težav. Kljub temu, da so na otoku nevarni prebivalci, se do junakinje igre ne obnašajo agresivno in ji celo dovolijo, da jim pomaga. Ines pogosto spremlja Albo na njenih akcijah in pomaga pri opravilih, kjer ena oseba ni kos. Otok se nahaja sredi oceana in od časa do časa val na njegove obale vrže smeti, ki ogrožajo prebivalce tega čudovitega kraja.

Postopoma Alba spoznava vedno več ljudi, ki živijo na otoku. V nekem trenutku se ji porodi ideja, da bi ustanovila organizacijo z imenom AIWRL. Ta organizacija, kot so si jo zamislile dekleta, bo pomagala lokalni favni in flori.

V lokalnem mestu živijo večinoma prijazni in ustrežljivi ljudje, zato jih dekleta uspejo organizirati za dober namen.

V igri se nikamor ne mudi, lahko potujete in raziskujete okolico, kolikor želite. Vsak kotiček tega kraja je izrisan zelo podrobno in vsak delček pokrajine je na svojem mestu.

Glasba je zelo prijetna in primerna, zahvaljujoč dejstvu, da je pri njej sodelovala Lorena Alvarez.

Igranje Alba - A Wildlife Adventure je morda všeč predvsem otrokom, vendar bodo tudi odrasli morda želeli preživeti nekaj časa za dokončanje preprostih nalog. Navsezadnje je bil vsak odrasel nekoč otrok in verjetno se mnogi z nostalgijo spominjajo poletnih počitnic pri starih starših.

Alba - A Wildlife Adventure prenesite brezplačno na PC, žal ne bo delovalo. Igro lahko kupite za simbolično ceno na portalu Steam ali na uradni spletni strani.

Namesti igro in se odpravi na prijetno poletno potovanje na eksotični otok, kjer te čakajo številne dogodivščine!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more