Zaznamki

Zračni Konflikti: Pacific prevoznikov. Asa Pacific

Alternativna imena: Zračni Konflikti: Pacific prevoznikov. Asa Pacific

Procesor: Intel Core 2 Duo @ 2. 0 Ghz / AMD Athlon 64 X2 4200 +

RAM: 1 GB

Video: 256 MB

Disk Space: 2 GB

Air Konflikti: Pacific Nosilci - drugi del računalnika z elementi arkadne simulacije letenja letala, po drugi svetovni vojni. Game Air Konflikti: pacifiški prevozniki, znan v Rusiji, kot Asu Pacifika nas popelje na sprednji del bitke med ameriškimi in japonskimi silami v Tihem prostranstva. Igra Aces v Tihem oceanu izhaja, kot je bilo pričakovano v Pearl Bay, bolj znan kot Pearl Harbor, kjer je po japonskem napadu letala na enem izmed največjih pomorskih baz v Združenih državah Amerike, so bili Američani prisiljeni, da se pridružijo v svetovnem vojaškem spopadu. Sproščeni ameriških vojakov je bilo ujetih nepripravljene, vendar malo hudih poškodb oklemavshis vedno sposobni najti rezerve in da daje ustrezen odziv cesarsko letalstva. Nelagodje v teh dneh in nam povejte, Air Konflikti: Pacific Prevozniki 2012, igro, v kateri boste lahko prosto letenje v znanih vzorcih zrakoplovov, ki niso samo ameriški, ampak tudi na Japonskem.

Igranje

Hvala arkadnih upravljanje komponent v zraku konfliktov: Pacific Prevozniki 2012 je potrebno veliko časa, da mastering. Asa Pacific bo upravljala svoj krilati plove morilca s samo enim klikom gibanja, ki bo odgovorna za smer leta kazalca, in dva gumba bo uporabil orožja in bomb, ki so odgovorni za damping. Med več misijami igralec v igri Air konfliktov: pacifiški prevozniki nimajo časa za izpolnitev sile sovražnika iz boja v zraku ali letelo na polet nizki ravni, z bombami letališčih in sovražne ladje. Samo igra Air Konflikti: pacifiški prevozniki ponuja tri različne vrste zračne tehnologije - hitro in lahke borci, torpedo bombnike Za bombnih letališčih in pristaniščih, boj proti površinskim ciljem in se potopite bombnike. Obstaja preprost zgled, kjer bo igralec nabirali izkušnje, prizadevanje naloge za njim slednje bo na voljo za vaš nenavaden letala, prikrivanje ali nekaj novih pušk. Igra Aces v Tihem oceanu in je strateško komponento, kjer lahko igralec nadzira celotno eskadriljo letal naenkrat vnaprej vsaka izmed njih za orožje in med bitko preiti z enega letala na drugo. Stikalo vam lahko pomaga, če v primeru sovražnosti ste izčrpali strelivo. Zamenjava letalo, se boš vrnil v poslovnem in računalniške pomočnik v tem času bo imel dovolj časa za letenje na letališču naslednji del strelivo za pištole na krovu.

Videz in omrežne igre

Bo Opravite misije za odpravo sovražnik naletno podvodno ali škropljenje z opremo in zemeljske cilje bombardiranje, razredčiti zelo privlačen videz. Možnosti igre imajo širok seznam možnosti, tako da se lahko dogovorite o zahtevi za sebe samo paša za oči. Ko končate vse naloge, bo single-player kampanjo vodijo svojo pot z omrežnimi bitko, kjer je "nadaljevanje banketu" na voljo vse karte v načinu kampanje za enega igralca več bitk.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more