Zaznamki

Aika Online

Alternativna imena: Ike v živo

Online igre Aika - to je zanimivo, obsežno MMORPG igre razvit PvP sistem, ki vam bo omogočilo, da sodelujejo v bojih velikih, v katerem lahko sodelujejo tisoč igralce na vsaki strani. Aika spletne igralci je zelo cenjen preprost za uporabo in lepo vmesnik, ki je dobro razvito zgodovini sveta. V igri boste našli veliko zanimivih stvari: revolucija obleganjem sovražnika gradov, ki se borijo za zaklad nekoga drugega. Da se igrati Aika spletu morate registrirati in prenesete odjemalca, kar je le 32 megabajtov samo.

Pridružite se v igri Aika spletu, je preprost: pritisnite gumb registracija, ki se nahaja na levi strani glavne strani in kliknite zavihek z enakim imenom. Na Aika Online registracijo vpišete svoj elektronski naslov, geslo izumiti, prebrati in sprejeti dogovor o uporabniku in pritisnete gumb za registracijo. Aika spletu registracijo se lahko naredi na drugačen način - prek družabnega omrežja Vkontakte. V tem primeru bo aplikacija vprašati GameNet dostop do splošnih informacij v svojem profilu kadarkoli. Po uspešni registraciji boste šli na zavihek, kjer vam bodo pozvani, da prenesete igro stranko. Nato boste morali iti skozi preprost postopek namestitve odjemalca Aika na spletu, ki traja nekaj minut.

Igrajte igro Aika spletu je mogoče le na strežniku of the World. Nato smo izbrali eno od petih igre naroda, od katerih je vsak, ki se nahaja v ločenem prostoru. Torej Imber - IT bojevniki, Keront - narod trgovcev, Therion nanaša na demokratov, za državljane AKRIS tipični uporniški duh in želja po neodvisnosti, prebivalstvo Flamma za dosego cilja z uporabo različnih trikov. Nasproti narod je najbolj priljubljen vidite majhno krono. Mora izbrati tudi način igre PVP ali PVE. Izbira načina PVP omogoča napada druge igre znake. Po določitvi načina narod in predvajanja, izberite eno od šestih trenutno predlagani igra narave, s čimer odločanju o svoji prihodnosti v igri. Warrior je specializirano za umetnost tesnem boju, Paladin uporablja belo magijo, lahko čarovnik dobili kritično stavke sovražnik, lahko svečenica zdravljenje druge bafnut ali, če je potrebno, uporabite puščice v bojnih težkih strelnim orožjem gibala in pistoler uživa pištole na krajših razdaljah.

Aika spletno igro je tradicionalna za to vrsto iger procesa - izravnavanje vsakovrstne, kakor tudi nabavo orožja in oklep. Treba je omeniti, da igra povečala le veščine mentorjev v vašem mestu, in ne avtomatično. Boste morali sprejeti različne quests, ubiti pošasti, zbira padle iz njih in jim prodati stvari. V Aika lahko na spletu zbere skupino podobno mislečih in iti na racijami v ječo, in vaš lik potem ko je dosegel raven 45, lahko greš s prijatelji svojega naroda v napadu na drugega naroda. Če zmagaš, lahko postanete lastnik različnih artefaktov, ki jih je mogoče zamenjati za nagrade.

Če želite igrati spletno igro Aika nisi dolgčas, razvijalci predlagam vam krilatega pomočnik - razprava. Da bi to naredili, boste morali opraviti posebno prizadevanje. Nato izberite element za razpravah obstoječo črpalko ji gredo vzporedno z njegovim značajem. Po stopnji 40, morda ne boste mogli kupiti vzpenjati. Vse lakatsiyah igre Aika na spletu obstajajo znaki, da lahko vodijo iz igre pred odhodom na določeni lokaciji. V spletni igri Aika všeč, da igrajo za tiste, ki cenijo šale, humor in bitko. Toy je bil zelo zaposlen in ne bo vam in vaši prijatelji dolgčas.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more