Zaznamki

WAR

Alternativna imena: Jaz War

A. WAR na spletu - to je brezplačno večigralsko igro vlog, ki jih razvijalci ustvarili v žanr znanstvene fantastike.

Online igre A. Vojne ne dvigne do moči visokimi zahtevami vašega računalnika. Vi potrebujete internetno povezavo in spletni brskalnik. Razvijalci priporočamo uporabo Mozilla Firefox. Brskalnik mora sprejeti piškotke, in mora biti aktiviran Javascript.

Pridružite se v igri A. WAR je preprost. Boste morali vnesti ime, pod katerim boste vedeli v igri, geslo, e-poštni naslov. Registracija A. WAR vas bo, da izberejo spol svojega značaja (se lahko razlikuje od tvoje), in se strinjam s pogoji iz tega sporazuma. Poleg tega si lahko izberete eno od več svetov.

Ko igrate igro A. WAR Online, bo vaš lik ima določene značilnosti, ki v igri imenovani "statistika". Te značilnosti

- Agility (tj., kako boste se izognejo napadom)

- Natančnost (torej, kako res, boste dobili v sovražnikom)

- Hitrost (število utripov na časovno enoto)

- Kaljenje (povečuje oklep in je antiskorostyu)

- Endurance (koliko lahko traja v boju).

Bo na začetku igre vam bo dala štiri kredite, ki ga lahko porabili za izboljšanje njihove učinkovitosti. Svoje sposobnosti, bo rasla z naraščajočimi ravnmi. Raven podrgnil glede na izkušnje, tipkanje, da ko boste igrali igro na spletu A. VOJNA, boste prejeli bodisi v boju ena na ena, ali ob posameznih napadih, ki opravljajo neko nalogo.

A. WAR online igra ima zanimivo funkcijo, imenovano varnost bitka. Po bitki, ena na ena vaš lik je varen pred napadi za eno uro. Tokrat ga lahko porabili za svoj razvoj. Po vsakem boju morate obnoviti vaše zdravje, in tukaj, ko ste šele začeli igrati A. VOJNA, boste imeli prednost - do vključno tretje stopnje lahko to storite brezplačno v bolnišnici. Potem plaeati za zdravila.

Po uspešnem napadu na nekoga, ki ga bo imel več denarja, in jih lahko zaloge na različnih stvari, ki jih lahko nato bodisi uporabiti ali prodati presežek na trgu. Bazar, ki ga mnogi igralci veseliti, saj je bolj donosno kot kupujejo stvari iz Trader - računalnik znakov.

Da bi A. WAR igrajo in razvijajo, je treba izvajati navodila, ki so navedeni v vojaško upravo. Lahko izbirate težavnostno stopnjo vašega naročila - od enostavnih do kompleksnih. Ste dobili teči bo treba narediti nekaj racije, in morda dovolj za enega. Ena izgon izvrši v 10 minutah. Za izvedbo javnega reda in miru, odvisno od stopnje zahtevnosti, lahko dobite

- Denar

- Diamonds

- Skrivnostni žetoni (za nakup posebnih stvari v skrivnostni trgovina)

- Fame Points

- Artefakte

- Stvari.

Poleg tega, boste imeli svoje stanovanje, v katerem bo mogoče spremeniti pohištvo, ter da si bo povrnil življenjsko silo.

Od ravni 7 boste mogli pridružiti klan - gaming skupnost igralcev, United s skupnim namenom.

Game A. WAR Online ima še eno značilnost - ko niste na spletu, se lahko vaš lik delajo na borzi in biti plačani za to.

A. Registracija WAR vas bo popeljal na planetu Meador, ki bodo vodi prišli z močno in samo-razvoju umetne inteligence in roboti.

Saskatoon poteka na več strežnikov

- Štirje ruski

- Ena mednarodna.

Dokazi, da sodite v najboljših borcev, ki se borijo stroji upirali zmogljiv računalnik!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more