Zaznamki

Age Of Fury

Alternativna imena: Age Of Fury

Age Of Fury igri zasnovani posebej za iPhone in iPad - sodobne tehnologije, ki deluje na osnovi operacijskega sistema iOS. Projekt je bil izveden v favorita mnogi igralci strateški žanr in vsebuje elemente PVP. Igra je primerna le za tiste, ki si ne more predstavljati svojega življenja brez fantasy igre bitk. Ta aplikacija - odličen način, da preživijo minuto ali dve, na poti na delo, stoji v vrsti ali med odmorom v službi. Žive grafike, enostavna in dostopna vmesnik, dostojno igranja - vse to je najboljši značilna Age of Fury.

Age Of Fury spletu - odlična priložnost, da se počutijo kot pravi vojskovodja močan boj za čast in svobodo lastnega kraljestva. Lahko graditi svojo edinstveno vojsko, sestavljeno iz najmočnejših in najbolj pogumnih vitezov. Konec koncev, le pogumni bojevniki, kot si ti, so sposobni zmagati in doseči vse cilje.

Če želite začeti igro, boste morali prenesti in namestiti tako, da vaše Apple naprave. Če želite namestiti starosti potrebujejo registraciji Fury, razen, da je samo v AppStore. Boste morali vnesti predhodno nastavili na svoj telefon ali tablični računalnik, in po nekaj sekundah se igra že nameščen in bo odprt do zmenkov.

Projekt omogoča, da ekipa. Če so vaši prijatelji igranje Age of Fury online, delite svoje razpoloženje in ideje, potem ste pravkar ustvarjena drug za drugega (no, za eno ekipo, tako natančno). Lahko za nekaj sekund, da ustvarite svoj klan, njega in podobno misleče prijatelje vabimo, da se še naprej boriti skupaj s sovražniki. V tem primeru, če ste še vedno občutek, da laiki generalship v resnici, in niso pripravljeni za urejanje vojsko, ne boste mogli vaditi in pridobivanje izkušenj v vojski, ki povezuje enega od obstoječih klanov. Na kratko, boste preprosto naveličali enkrat - komunikacijo z obstoječimi in novo nastajajočih prijatelji vam bo zamuda takoj, ampak splošna ideja bo ura za komuniciranje o izvajanju in razvoju različnih strategijah.

Igraj Age of Fury boste študirali (in z njo ustvarja novo) zgodba o vojaški spopad med prebivalci zemlje in Vozrdivshihsya agresivnih mislečimi prebivalci regije sveta. Ta vojna je trajala več kot trideset let, in je danes njegov izid v celoti odvisna od vas in vašo ekipo. Edina izbira igralcev bo na voljo nekaj osnovnih dirke znakov:

1. Človek.

.

2 Elven.

3. Gnomish.

Kljub njihovo neodvisnost, je bilo vse rase, da se združijo v obraz sovražnika. Skupna prizadevanja in končno lahko diha vzdih olajšanja - zlo je bil poražen. Vendar pa veselje do zmage je trajal zelo dolgo - Po krajšem vojaški premirje mezhdurasovye konflikti izbruhnejo z novim zagonom. Kaj vse to lahko pripelje? Več o tem, ko začnete igrati Age of Fury! Pohitite in jo prenesete in povedati o tej igri iskanje prijateljev.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more