Zaznamki

Starost izvora

Alternativna imena:

Age of Origins MMO strategija za razliko od katere koli druge igre v tem žanru. Grafika 3d, dobre kakovosti, izgleda precej realistično. Glasovna igra je verjetna, glasba je dobro izbrana.

Dogodki igre se odvijajo v svetu, ki ga je prizadela epidemija virusa Z, ki je večino prebivalstva spremenila v krvoločne zombije, katerih edina želja je uničiti majhne skupine živih ljudi za vsako ceno.

Age of Origins je najbolje igrati po opravljenih vadniških misijah. Tako boste hitro razumeli, kako ravnati v nevarnih situacijah.

Težko bo obnoviti civilizacijo:

  • Uničite množice zombijev, da osvobodite ozemlja
  • Izberite razvojno pot za svoje borce
  • Poskrbite, da ima vaša ekipa najboljše orožje in opremo
  • Dopolnite svojo ekipo z rekrutiranjem najmočnejših in najspretnejših borcev
  • Klepetajte z drugimi igralci in sklepajte zavezništva

Na prvi pogled je vse preprosto, v resnici pa vas čaka veliko bitk in glavni sovražnik ne bodo zombiji, temveč ljudje, ki so lačni dobička.

Cilj igre je doseči prestolnico, prevzeti nadzor nad njo, vzpostaviti red in oživiti človeško civilizacijo.

Ko se igra začne, se boste morali upreti napadom zombijev, a čez čas boste spoznali, da so najnevarnejši sovražniki druge skupine preživelih.

S hodečimi trupli se bo treba boriti na različnih lokacijah in podnebnih razmerah. Ni se vedno mogoče takoj prilagoditi in izbrati prave taktike, eksperimentirati. Na voljo imate neomejeno število poskusov. Zmaga v igri pride do spretnejših in spretnejših igralcev, samo na odmor ni najboljša možnost.

Ko je vaše mesto očiščeno, poskrbite za preživele. Dopolnite vrste svoje majhne vojske z novimi borci, obdarjenimi s talenti za vojaške zadeve.

Z drugimi igralci ste lahko sovražniki ali prijatelji. Na vas je, da se odločite. Ustvarite zavezništvo s podobno mislečimi ljudmi in skupaj dokončajte naloge. Vendar ne zaupajte preveč drugim igralcem, najprej vsi v tej igri skrbijo za lastne interese.

Redni obiski igre bodo nagrajeni. Na voljo so dnevne in vrednejše nagrade za tedensko prijavo.

Sezonski prazniki bodo v igro prinesli zanimive tematske naloge, v katerih lahko osvojite nagrade, ki v drugih časih niso na voljo.

V trgovini v igri boste našli bogat izbor različnih orožij, opreme, okrasnih predmetov in dragocenih virov. Razprodaje s popusti potekajo redno, asortiman se posodablja vsak dan. Kupujete lahko za igralno valuto ali pravi denar. Ni nujno, da kupujete za denar, odvisno je od tega, ali vam je igra všeč in ali se želite razvijalcem finančno zahvaliti.

V posodobitvah igre razvijalci dodajajo nove lokacije, kjer boste našli še več dogodivščin, še močnejše orožje in močan oklep. Redno preverjajte, ali so na voljo posodobitve, da ne boste zamudili razburljivih novih funkcij.

Age of Origins lahko brezplačno prenesete na Android s klikom na povezavo na tej strani.

Namesti igro in začni igrati takoj, da preprečiš, da bi človeštvo izginilo z obličja zemlje pod napadom krvoločnih zombijev!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more