Zaznamki

Doba zgodovine 2

Alternativna imena:

Age of History 2 je strateška igra, izdelana v nenavadnem slogu. Age of History 2 lahko igrate na osebnem računalniku. Grafika je zemljevid celin s shematskimi slikami enot in mest; za igranje ni potreben visoko zmogljiv računalnik, dovolj je katera koli sodobna naprava. To je prednost igre. Glasovna igra je dobro narejena.

Age of History 2 je v svojem bistvu nekoliko podobna igram iz serije Civilization, vendar je igranje popolnoma drugačno in tukaj boste bolj osredotočeni na globalne naloge, namesto na reševanje majhnih problemov.

Nadzor je preprost, na voljo je usposabljanje z nasveti za nove igralce.

Izberite katero koli državo in vodite njen razvoj od antičnih časov do danes.

Na tej poti vas čaka veliko težav:

  • Zagotovite svoji državi vsa potrebna sredstva
  • Vodite razvoj znanosti in tehnologije
  • Vadite diplomacijo
  • Trgovanje s sosednjimi državami
  • Vodite osvajalne vojne ali se osredotočite na zaščito svojih ozemelj in razvoj gospodarstva
  • Igrajte enega od lokalnih scenarijev ali tekmujte s pravimi igralci na spletu

Vse to vas čaka med igranjem Age of History 2 PC.

Obstaja veliko frakcij, izberite katero koli ozemlje in začnite igrati. Sami boste določili, kako se bo vse končalo in kakšno bo vaše stanje v procesu razvoja.

Igra je za razliko od večine strateških iger, če vam ni všeč rutina, ampak želite vso svojo pozornost usmeriti na globalne naloge, je Age of History 2 primerna za vas. Na voljo je ogromno scenarijev, marsikateri večer lahko preživite razburljivo.

Dlje ko igrate in več uspeha dosegate, bolj zapletenih projektov se boste morali lotiti. Brez zanesljivih zaveznikov se je težko zoperstaviti neprijaznim vladarjem sosednjih držav. Uporabite diplomacijo in sklepajte zavezništva, vendar ne pozabite, da imajo lahko tudi zavezniki svoje skrivnosti.

Razvoj znanosti in kulture je lahko pot do prevlade, vendar ne smete pozabiti na obrambo, tudi če ne načrtujete vojaških akcij.

Vsak lahko ustvari lastne misije in zemljevide ter jih nato deli s skupnostjo. Tam lahko najdete tudi zgodbene misije, ki so jih ustvarili drugi igralci, in jih igrate sami ali s prijatelji na spletu.

Za lažje upravljanje so celine in države označene z različnimi barvami, kar poenostavlja upravljanje in vam pomaga bolje krmariti po zemljevidu. Na voljo je veliko zemljevidov, obstajajo pa tudi takšni, kjer so celine locirane popolnoma drugače kot v resničnem svetu.

Preden začnete igrati, morate prenesti in namestiti Age of History 2. Po tem lahko igrate brez povezave v lokalnih scenarijih in na spletu proti drugim igralcem.

Brezplačen prenos

Age of History 2 na PC žal ne bo deloval. Igro lahko kupite na portalu Steam ali na uradni spletni strani razvijalcev. Cena za edinstveno igro te vrste je precej nizka.

Začnite igrati zdaj, da ugotovite zgodovino in razvojno pot celih celin!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more