Zaznamki

Prizadeti coni

Alternativna imena: Prizadeti coni

Prizadetega območja na spletu - fantastično igro multiplayer z brezplačnim stranko, ki prevaža uporabnike v prihodnost. Poleg tega se boste ne le našli leta 2025, ki je postala ključnega pomena za človeštvo zaradi akutnega pomanjkanja energije, ampak tudi lahko postane raziskovalec vzporedna zemeljski svet. Boste ukaz silo plačanci in poskušali osvojiti to zelo svet. Imenovana Zone svet ima eno veliko vrednost - modri kristali. Ki imajo izredne lastnosti kristalov, ki so pomembni za reševanje problema energetske da je veliko pogumnih duš upal, da bi poskušali priti v coni, prek portala Nikole Tesle. Ampak, če je bila stvar, da bi našli način, da se v vzporednem svetu, zato je treba tudi odpraviti nasprotnike, ki se pojavljajo na cesti in lačni, kot da bi bil prvi v tem primeru. Plus mutant pošasti in potem doseči želeni moti. Moraš večkrat sodelovati v bojih in da svojo pot. Iz prizadetega območja igri, boste dobili v svet, kjer krutost - to je normalno in ni prostora za kompromise. Zbrati ves svoj pogum in osvojiti vzporedni svet!

Upoštevajte, da je za igranje potrebuje nekatere parametre, ki jih morajo izpolnjevati računalniku. Najmanjše sistemske zahteve za igro: Procesor Intel Core i3 tretje generacije (1. 33Ggts) ali enakovreden AMD, grafika Intel HD Graphics oziroma 4000 NVidia GeForce GT ali 440 AMD Radeon HD 4000 in 3 GB RAM-a. Lahko namestite odjemalca takoj, ko mimo preverite prizadetega območja. Morate se prijavili za sodelovanje v igri, obveščanje svoj e-poštni naslov. Ob svoj račun, pojdite na Ugoden čas kot ustvarjanje lika. Izberete način poveljnika in igral boš prizadetega območja. Spol, telesno, barvi, starosti in obrazne poteze - vse specifikacije meri. Obstaja možnost in avtomatska izbira, ampak najverjetneje bo, ste lahko veseli, da si sami ustvarijo svojo junaka. Poleg navedenih parametrov, ki jih določite ime in izberite biografijo. Mimogrede, ni treba takoj povedati, da imate priložnost, da se pridružijo enega od štirih obstoječih družb. Oglejmo si jih podrobneje.

Commandos (specializacije - Sniper Minesweeper in Scout) - odlično skavti, drugačna hiter odziv in mobilnost. Boj za njih na daljavo ni problem - so brez primere v teh bitkah. Glavni orožje commando napada in ostrostrelske puške, granate in mine. Poleg tega so spretno uporabo bojnih brezpilotna letala in vedo, kako vzgajati psov za raziskovanje.

Ognjene podpore (specializacija - vgrajena izstrelitev granat, raketni sistemi, strojnica), kot v prejšnjih družb uspevajo v bojih v daljavi. Njihove prednosti - moč in sposobnost, da storijo največ škode. Dopolnilni pouk so dobri zavezniki, saj ne morejo imeti sami tako močna, kot tovariši. Uporaba ognjene podpore orožje - vgrajena izstrelitev granat, mitraljezi in raketne sisteme.

Težka pehota (specializacija - Težki mitraljezi, flamethrowers in granat boben) je stopila v veljavo v napad na sovražnika položajih. So malo počasen, vendar močan oklep in težko orožje izravnavo manjših napak. Kot prizadevanje, da bi prekinil in za zaščito ključnih področjih težke pehote - Velika. Njihove orožje - šibrovke, težkih mitraljezov, flamethrowers in granat boben.

Napad pehote (specializacija - jurišna puška, jurišna puška, granato) - vsestranski borci. So odlična podpora preostalim napadajo sile, kot aktivne in prestregli, in med napadi. Oborožitev skladu s specializacijami.

Lahko se pridružijo enega od razredov ali ustvarite svojo moč. Prizadetega območja igro in omogoča take sanje še več strasti v boju za ključna področja na strateški zemljevid sveta. Kar zadeva orožje, ki se bodo uporabljali, je treba poudariti, da je vse to predmet revizije. To pomeni, da z uporabo različnih modulov, ki jih naredite svojo obleko še bolj učinkovito.

Biti del ogromne vojske ne smete pozabiti, da skrbijo ne le v splošnem interesu, ampak predvsem v njenem razvoju. Boste črpalka svoj značaj, kar povečuje parametre, kot so moč, zdravje, natančnost, obseg, vzdržljivost, inteligenca, in drugi. Mimogrede, se prikažejo vse potrebne informacije o lastnostih v osebni spis. Poleg ukrepov, uspešnosti tukaj je statistika bitka, prejel nagrade, polno biografijo.

V prizadetega območja spletu boste našli veliko zanimivih stvari, vsak opravil bitka bo dolgo spominjali. Pohiti, da se pridružijo gaming community in okusiti življenje v postapokalipsticheskom svetu!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more