Zaznamki

Ace Online

Alternativna imena: Ace Online

Online igre Ace spletnega prostora boj simulator z dobro grafiko in odlične izsledi krajin in podeželja. Ace online igra vam bo omogočilo, da uživajo različne kaskade na eksotičnih letal. Veliko izbiro vseh vrst "widgets" za letala, ki zadovolji tudi najzahtevnejše igralce. Če želite igrati Ace spletu boste začeli, da prenesete in namestite Zapuskatre Fogeym. V Ace je spletna registracija opravi le, če ste namestili Zapuskatre. Vpis Ace spletu na dva načina: standardni registracijo v igri Ace na spletu v prvem koraku morate vnesti e-poštni naslov, na katerega imate dostop, vstop šest številk od podobe in kliknite, da ustvarite račun, ali pa lahko uporabite svoj račun na Facebooku, da se registrirajo V Fogeyme. V drugi fazi registracije morate vnesti v Zapuskatre poslal kodo, sestavljeno iz štirih številk in pritisnite "Enter". V tretjem koraku je, da vnesete in potrdite geslo. V četrti fazi Ace spletni registraciji vam ponuja pregled licenčne pogodbe in uporabnikov, in prenesti in namestiti igro na vašem računalniku.

Da se igrati igro Ace na spletu, boste morali, da se pridružijo enega od dveh frakcij, ki so v nasilni spopad in samo odloči, katera stran vam je ljubše: vlado ali plačanci. Naslednji korak je izbira ogrodja, ki so razvrščeni po pismih. Torej tip letala zgleda kot tank in se lahko premikajo skozi zemljo. Vgradni B zasnovana za boj na velikih razdaljah. Razred in vam omogočajo, da boj brez ponovnega dolgo časa. Razred M je namenjen za popravilo mate ladje. Treba je omeniti, da je igra zelo dobro uravnotežen na sile, tako da lahko izberete letalo na načelu, da je všeč.

Ko določite z frakcije in letal lahko letijo in. Nadzorovanje zrakoplova v igri je dokaj preprost in ga navadiš po nekaj urah igre, ko lahko uniči sovražnike v krdelo in spretno izmikanje sovražne rakete. Igrajte spletno igro Ace zanimivo, saj poleg standardnih orodij, ki jih potrebujejo za razvijanje letala in specifične spretnosti v vašem zračne ladje. Ace Online vam bo omogočilo, da vklopite vaše letalo v neprebojni tank ali da ga super močan ladjo, jo izboljšuje višini izkušenj. Vsako novo raven vam bo omogočilo uporabo novih oblik zgradb. Ob vsem tem pa Ace online igra vam omogoča, da izboljšajo standardne značilnosti vesoljskih plovil v vaši presoji: napad, obramba, goriva, energije, ščit in duha. Na kratko, boste imeli kam obrniti.

Ace Igranje na spletu je mogoče združiti s prijatelji, se pridružijo ceh za podobno mislečimi, da sodelujejo v bojih v areni, opravljanje posameznih in skupinskih nalog. Ace Online ponuja igralcem različne quests, boste morali, da se premaknete na naslednjo stopnjo. Treba je omeniti, da je med leti, moraš včasih nazaj v mesto za popolnitev strelivo ali izboljšati nekaj podrobnosti. Opozoriti je treba, da je mesto delal precej šibka v smislu grafičnih razvijalci, in ne povsem v sozvočju s svetlimi in impresivnih slik vojske, ampak tudi to dejstvo ne pokvari celotno sliko.

Ace spletu bodo zadovoljili ljubitelje žanra, saj v našem času ni tako enostavno najti dober spletni simulator. Motorna buči, vaše letalo vas čaka na vzletno-pristajalni stezi. Pojdi naprej, je online igra Ace!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more