Zaznamki

Ace of Spades

Alternativna imena: Ace of Spades

Ace of Spades - kubični, multiplayer, timska igra v prvi osebi. Ace of Spades igri precej specifično, vse podrobnosti, elementi in celo junaki imajo oblikovalec podrobnosti obliki.

Kot vse računalniške igre, Ace of Spades na spletu ima terjatve do parametrov računalnika. Zato je priporočljivo, da se preveri skladnost takih sistemskih zahtev, ki niso zapletena:

 • CPU frekvenca - 800 MHz;
 • RAM - 256 MB
 • Prostora na trdem disku - 10 MB;
 • Card - 64 MB
 • Povezava z internetom;
 • Klaviature;
 • Mouse.

Pazite, da je vse pravilno, lahko nadaljujete z registracijo v igri. Toda vse ni tako enostavno, saj si lahko prenesete Ace of Spades proste jih hudournik. Ace of Spades ali registriraj svoj lik, ki bo:

  1. Obiščite uradno spletno stran igri Ace of Spades;
  2. Izberite download igre,
  3. Izberite - registracijo;
  4. Vnesite ime vašega značaja;
  5. Opredeliti bodisi veljaven e-poštni naslov. Svetujemo, da preverijo točnost teh podatkov vam;
  6. Izberite - registrirati.

Na začetku igre Vse se začne z izbiro pravico. Tu so predstavljeni igralne načine: možnost napake, nekaj hribov, rudnik diamantov, način zombi in timsko bitko. Vsak način ima svoje prvotne značilnosti prehod. Nato izberite svojo ekipo, zelene klobučevina klobučevina modro. Ampak zdaj si lahko izberete svoj lik. Boste dobili priložnost, da igrajo eno od predlaganih štiri razrede:

 • Foreman;
 • Sniper
 • Rocketeer;
 • Miner.

Foreman - blizu njegova lopata. Glavno orožje: strojnica in pištolo, so granate, tank in bagrom stene na razpolago. Ima superweapon - hitro ogenj mitraljez in bazuko.

Sniper - blizu - pickaxe. Orožje: puška, pištola. Tudi mine, bunker in majhen zid. Zelo hiter, spreten in bolje gibal.

Rocketeer - blizu - lopata. Oprema: avtomatski, raketni nahrbtnik. Prav tako, raketomet, granate. Letenje z raketnim nahrbtnikom.

Miner - kramp in lopato v zunanjem delu. Oprema: pištola in dinamit. Tudi blokado in stopnice. Močni v zunanjem delu in takoj piha veliko objektov.

Igrajte spletne igre Ace of Spades takih znakov ne bo dolgčas. Na videz zagotovo ne razlikujejo veliko. Glavni cilj te igre - za preživetje, za izgradnjo ničesar, vendar je prva stvar, sam obrambe in bitka sovražniki za življenje. Zaženete in takoj stati in ustrelil enkrat, in dobro, da imate vse to že. Ampak to še ni vse, saj se v vsakem načinu igre so na voljo poleg svojih nalog. Na splošno ni časa za počitek. Kar je dobro, ker je to resnično igro.

In to je tisto, kar je vse in čutijo potrebo, da se naučijo igrati Ace of Spades, noben drug način. Glavna stvar, da se spomnimo - ustvarjanje pravilne in hitre zaščite - ključ do uspeha v bitki.

Je Ace of Spades igre na trgu šele od leta 2011, in ne kot običajno obliko, vendar pa že ima svoje privržence. Lahko postane eden izmed njih. Dobra igra!