Zaznamki

Devet svetov

Alternativna imena: Asgard

iger Devet svetov: Težko je biti Bog.

Strategije, ki temeljijo na

, zahtevajo jasen akcijski načrt za dosego cilja. Vsaka igrača ima svojo, če pa ste ljubitelj fantazije, imate šibkost za skandinavske mite, obožujete MMORPG in se ne bojite odgovornosti, je igra Devet svetov ustvarjena za vas. Asgarde raztrgajo starodavni bogovi in ​​medtem ko nekateri pridigajo dobro, drugi nagibajo ljudi k položaju zla. Dolga nereda je pripeljala do vojne, in čeprav se je umirila, se nekatera vroča mesta pogosto razbujajo in eden mora biti popolnoma oborožen, da bi odvrnil napad sovražnika. Kakšna pot vas privlači - mirna soseska z igralci ali plenjenje, tihotapljenje, plenjenje in ujetništvo? Začnite z igranjem v Devetih svetovih in prevzamite nadzor nad mestom, da bi ga izbrali za svojo slavo in blaginjo. Prejeli boste privilegije in moči, možnost, da v celoti izkoristite vse možnosti na poti do zmage, je vaša izbira.

Igrajte igro Devet svetov kot izkušen igralec, pozorno se spomnite uvodne lekcije za začetnike. Prikazali boste možna dejanja, metode nadzora in nastavitve. Po tako temeljitem usposabljanju bodo vsi dvomi, vprašanja izginila in razumeli boste nekaj trikov:

 • Novichkam se bolje skriva v svojem mestu, dokler ne pridobijo moči. Se ukvarjajo z gradnjo gospodarstva in razvoj vojske, in ko je postal močnejši, napad na sosede.
 • Osebno lahko črpate samo vojake in se bodo samodejno borili.

Ekonomija mesta je zelo pomembna, zato je treba pridobiti vire in proizvesti blago v izobilju, tako da bo vojska na vseh mestih zadovoljna. Občasno čakajte na obisk razbojnikov, ki napadajo, oropajo, zlomijo in zapustijo svoje mesto s plenom. Pohitite, da se vrnete podjetje in rudnik v delovnem stanju, da obnovite pretok predmetov, ki vstopajo v zakladnico. Če želite sami vrniti oborožen obisk svojim sosedom, lahko to storite tako, da dajte ukaz vaši vojski, vendar to storite le, če ste prepričani v svojo premoč.

Izvedite svojega junaka.

Začnimo z dejstvom, da ne nadziraš posebnega značaja, temveč celo mesto z vsemi infrastrukturami, vključno z vojsko. Lahko pa najamete vojake iz petih predstavljenih prog:

 • Magi
 • Immortals
 • Giants
 • Elves
 • Dwarfs

Slabosti z vrlinami, ki so značilne za vsako vrsto. Na primer, velikani strašijo škrate, vendar so manjvredni pred vilini in ti bodo padli pod napad škratov. Preučite lastnosti vsakega posameznika, sestavite njihovo oboroženo enoto in ne pozabite nenehno sodelovati pri njegovem izboljšanju. To bo obravnaval vsak igralec na svojem ozemlju, ko bo registracija za devetimi svetovi. Heroes imajo tudi kategorije po barvni definiciji:

 • Orange
 • Purple
 • Red
 • Blue

rdečih so najmočnejši in redki primerki, nasprotno pa modri znaki spadajo v šibke, vendar jih je mogoče razstaviti kot osnovo za sestavljanje duše junakov in bodo potrebne v trenutku izbire junakov z visokimi kazalci. Duše se lahko uporabijo tudi kot način za povečanje moči junakov, in če dvignete vse lastnosti na najvišje ravni, bo postal najbolj dragocen bojevnik, ki bo lahko raztresel celo sovražno vojsko.

Nine Worlds

iPlayer je odlična strategija, ki temelji na brskalniku, kjer lahko izpolnite svoje napoleonske načrte, ustvarite zavezništvo, uničite strašne šefove, vzamete najvišjo stopnjo ocene, zaslužite koristne bonuse, razširite meje vašega mesta. Najpomembnejša stvar pa je osvojitev nebeškega stolpa, kjer se lahko povzpnejo samo najbolj vredni stolpi, ki prelomijo vseh 100 nadstropij.