Zaznamki

1Pirat

Alternativna imena: 1pirat

1pirat na spletu - brezplačno brskalnik temelji online igre RPG, ki ga naseljujejo pogumnih mornarjev in pirati.

Ta igra ni treba biti nameščen na vašem računalniku, da lahko igra kjerkoli imate dostop do interneta. Igra je bila testirana in deluje odlično v brskalnikih, kot so: Google Chrome (ne manj kot 10 različic) Mozilla Firefox (verzije 4 ali več) in Internet Explorer (različica 8 ali višje).

Igraj igru1pirat spletu bo zelo zanimiva, saj je na voljo vintage in sodobne bojne ladje, obstajajo bitke na vodi in na kopnem, in veliko krvoločnih pošasti in svetlo ...

Prva tekma pirate, ponuja hoji registracijo 1pirat, po katerem lahko ustvarite svoj značaj in začnete igro. Ampak vse to v redu. Torej, en pirat Registracija: izpolnite prijavnico, ki jih vnesete v ustrezna polja v vaš e-poštni naslov, uporabniško ime (ime vaše bodoče značaja), geslo in izberite besedo za svojega junaka. Dalje, sprejmete pogoje in dogovore v igri, in da se registracija zaključi. Če imate račun na Facebooku, se lahko prijavite v igro, da jo uporabljajo (brez prehoda Registratsiya1pirat na kraju samem).

Zdaj o igri sami. 1pirat online igra začne v Južni tobaka otok plaže, kjer ste bili po brodolomu. Tukaj boste dobili želeno začetno informacije o igri, kot tudi srečajo s svojim prvim nasprotnikom, pri čemer se naučijo boriti. Če ste na primarni ravni še kakšna vprašanja, lahko poiščejo pomoč od svetovalcev in mentorjev (uresničile pomoč je pristojna in razumljivo razlago, kako začeti in nadaljevati svojo pot v igri ...)

Prva Pirate spletu ponuja svoj lik, da izbirajo iz različnih poklicev, to ribič, rudar, Scavenger, Pirate in Alchemist.

Izbira poklica Fisher (profesionalno orodje - palica), se bo vaš lik ulova rib, medtem ko se vleče nekaj dragocenih predmetov ...

Izbira poklica rudarje (strokovno orodje - Kirk), se bo vaš lik citat Rudnik ...

Collector Izbira poklica (strokovno orodje - Lukoshko in srp), se bo vaš lik zbiranje gobe ...

Izbira pirat poklic, verjemite mi, da to ni enostavno, poklic, vaš lik bo treba stalno sodelovati v bitkah, zmagal ali pa se potopi ladje sovražnika ...

Izbira poklica Alkimist (potrebne elemente - Malta Book reagenti in se premika z recepti), se bo vaš lik pripravljamo različne čarobne napoje ...

1 spletne pirate Igra ima več vrst stvari: oklep, orožje in nakit. Vse te stvari, ki jih lahko kupite v trgovinah.

Armor - je vse, kar se lahko naredi preko svojega junaka za njegovo obrambo (čelade, kombinezoni, hlače in več), zelo pomembna stvar je ščit in ščit (ki jih bodo zaščitili vsak del vašega značaja)

Weapon - obstaja 6 vrst orožja: kladivo, sekira, meč, nož, kopje in Dubin;

Nakit - vsebujejo magične moči in dodajte junak moči, zviti ali iznajdljivosti. Ta: amuleti, uhani in prstani.

1pirat Igra ima široko paleto dobro oblikovanih in prizadevanje nalogami, za katere izvedbo, bo vaš lik pridobili izkušnje in nabrali dovolj denarja, lahko kupite čoln ali ladjo. Igra ima zelo veliko število različnih pošasti.

Nabrali izkušnje vašega junaka 1pirat spletni igri se lahko razdelijo med fizičnimi spretnostmi, posedovanja magije in posedovanja orožja katerega koli razreda.

Igrate lahko v1pirat nakup in prodajo različnih izdelkov na trgih, na otokih in v zasebnih trgovinah na drobno.

Na 5-game otokov, ki se nahajajo, povezanih z eno omrežje, Arena - prizorišče bojev.

Igrajte igro na spletu 1pirat, lahko uporabite zaveznika, ki ga najdete tukaj in s tem boja proti skupnim sovražnikom in še posebej močne pošasti.

V igra1pirat spletu posebno vlogo klani, ki so v igri zelo veliko. Klani lahko oblegali gradove in naselij ter mnoge druge stvari, ki same zase niso na voljo ...

1pirat igra ima sistem napotitev, ki vam omogoča, da bi vaš prijatelj v igri, in ga boste prejeli za bonuse.

Na koncu tega pregleda, bi dodal: igra je zelo velik in ima veliko bolj zanimivo. Torej, ne izgubljajte časa, pridi k igre1pirat register in se pridružite igri!

Živo igra1pirat čaka na vas!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more