Zaznamki

1100AD

Alternativna imena: 1100AD: Postati oranžni zemljišča

1100 AD Online - prost brskalnik, ki temelji večigralsko spletno igro, igra, v kateri boste lahko počutili kot vladar majhne pokrajine. Po zvrsti spletne strategije v 1100 AD pripada gospodarski igri simulacije. No, gotovo vsak od nas kdaj želeli odpočiti od teh zatiralskih in sivi delovnega vsakdana in se počutijo sami del starodavnega sveta? 1100 AD Online strateška igra, ki bo navdušila vse poznavalec teh izdelkov.

Pridružite igre 1100 AD ne bo veliko časa in ni posebej težaven proces. To je zelo preprosta: vpišete ime računa, geslo in e-poštni naslov. Nato pa v svoj elektronski predal, boste prejeli e-pošto z aktivacijo vašega računa, bo ta registracija konec leta 1100 AD.

Kot smo že omenili, 1100 AD spletno igro, v kateri je na voljo je majhno mestece v stanje, ki je popolnoma odvisno od vas. Kronološko, dogajanje v igri, je mogoče pripisati času srednjega veka, in to pomeni, da je glavni cilj zaščititi svoje mesto od nenehnih napadov od zunanjega napadalca. To pomeni, da mora biti obramba brez dvoma na vrhu, in vojaki so vedno pripravljeni na boj. Ampak za redne vojaške operacije ne potrebujejo zamuditi glavni vidik, ki ohranja igre 1100 AD Online - gospodarsko komponento, ki je bistvenega pomena za razvoj vaše province. V tej igri boste morali biti sposobni ne samo dober manager in voditelj, temveč tudi pristojni poveljnik, po diplomatski sporazumi niso vedno način za reševanje problemov, in včasih je potrebno zateči k uporabi sile.

Razvijalci igranja izpopolnil do zadnje podrobnosti, in je precej očitno, ves. Izjemen primer skrb za igralce, je sposobnost za varno opremiti svoj imperij in zaposlitev potrebnega števila vojakov v prvih dveh tednih v igri. Dokaj dobra poteza s strani razvijalcev dovoljeno prišleki počutijo udobno na prvi in ​​ne skrbeti, da razmetennymi Crijepovi tekmeci jih prekaša na več ravneh. TI dva tedna lahko vedno preživijo na tako pomembnih stvareh, kot so stavbe kreposttnyh stene, najem in oborožuje vojsko ali sodelovati v jousts in turnirjev, klepet s sosedi.

Igrajte igro 1100 AD je bolj zabavno s svojimi prijatelji, saj je v igri popolnoma izvajati sistem klanov in cehe, in se pridružite klan je vredno. Po najbolj pesimističnem primeru boste dobili bonusov klan, in v najbolj optimistični - podpora in pomoč svojih kolegov v vsakem trenutku, ko je to potrebno za vas.

Best of all, se izkaže, ko začnete igrati igre na spletu 1100 AD - je, da ni zahtevna s časom, preživetim v igri. Na splošno, da bi slediti in organizirati vse, kar potrebujete nič več kot dvajset minut pyatnidtsati dan. Vsi vaši ukazi se bo slišal, in ravnal vaših predmetov, v bistvu, večina vsak ukrep deluje samodejno. To pomeni, da je monitor ali potrdi njihovo učinkovitost vam ni treba biti.

Še ena odlična poteza, ki jih razvijalci - to je priložnost za pridobitev osebne svetovalce. No, recimo, da ste popolnoma ne zanimajo vojaške zadeve v državi in ​​gospodarske je v vašem osebnem nadzorom. Ni problem, najem si vojaškega svetovalca, ki bo zagotovil, da je bila vaša vojaška politika vedno na nivoju. Tako igrajo v 1100 AD bo res zanimivo in prijetno.

1100 AD, da igrajo tako kot vsi, brez izjeme, ki ljubi razvoju in razburljivih igralnih izdelkov. Ne Švrljati, registrirati in dokazati, da si zaslužimo, da je pravi zmagovalec!