Zaznamki
pobeg igre

pobeg igre

Smešno in mistično detektiv in romantične igre najti pot ven, so povabljeni, da igrajo za brezplačno na spletu. To je mogoče zakleniti v razkošno palačo, vendar pa zlato kletko, preveč dolgočasno. Rad bi, da ga pustijo zavoljo svobode in čistega zraka. Ampak še huje od vsega, ko si zaprt v šoli, kripto ali jame, v vesoljsko ladjo. Kako priti ven, če ne boste imeli ključno y? Raziščite prostor, in zagotovo se bo našel koristne. Na list papirja, lahko oznaka na ključavnico, pod preprogo je ključni okostje in splet, morda zatakne ključ sam. Preberite nalepke in uporabo predmetov.

4.5 1 2 3 4 5 (Total 11)

Igre pobeg igre po kategoriji:

Če obstaja online igra najti pot ven, bo pot do svobode najdemo

pobeg igre pobeg igre Otroci se bojijo, da pusti mojo mamo daleč od oči, da ne bodo izgubili. Če se to zgodi, ne bodo vedeli, za zveličanje, da sprejmejo, kako najti svojo pot domov. Odraščanje, se spomnijo svoje običajno pot – na vrt, otroško igrišče, najbližja trgovina in nazaj domov. Zdaj se počutijo bolj samozavestni, čeprav je čudno mesto, še vedno jih plaši. Vendar pa bi se tudi odrasli izgubili, če se izkaže na neznanem terenu. No, če je mesto s prijaznimi državljani, ki hitro smer. In če je velika površina gozdov z agresivnimi domačini, podzemne jame, pa še slabše – Vesoljska ladja tujci?


Možno je, da se izgubiš v banalno stavbi s številnimi prehodi in stopnišča, ki išče pravo pisarno ali izhod. Zato je sposobnost za navigacijo v prostoru je pomembno in se lahko naučimo. Lahko začnete, da bi igranje iger na spletu najti pot ven, kjer bo veselo in mistične teme, da je proces zabaven.

Fascinantno proces iskanja

V virtualni svet, je veliko lažje z realnostjo, saj vedno obstaja nasveti in pomožne predmete, s katero ste prepričani, da gremo ven iz težav.

  • študiral ozemlje
  • Preberi znamenja – so namig o tem, kaj storiti,
  • Izberite kaj lahko poberem
  • Poskusite povezati deli najdemo materiale
  • Uporabite elemente
  • pogledati v vogalih okna, pod zofe in omare, odprtih vrat

Za zaplete nalogo za vas, najti pot ven online igre ima časovnik. Zapisnik neizprosno teče navzdol, in boste morali ujeti toliko več. Če ste bili zmedeni in niso videli možnosti za nove ukrepe, poskusite eno od nasvetov, vendar shranite jih, ker so omejeni za dolgo časa okreva. Včasih junaki soočajo nekatere nevarnosti, in če ne pazite, boste izgubili. Povsod postavi pasti ali pa bo napad pošast. Izkušeni igralci se zavedajo te nevarnosti in poskusite ravnati previdno. Ampak tudi če se zgodi, da umre, lahko takoj začeti znova, in vedo, kje je težava leži v počakajte, da je enostavno izogniti.

Najbolj zanimiva tema igri najti pot iz

Zagotovo imate radi mistiko. Prav tako, kot so te zgodbe, pa smo pripravili brezplačne igre online igre najti pot za ljubitelje vznemirjenje v neznano.


pobeg igre pobeg igre Na noč čarovnic odvija resnično strast. Duhovi, vampirji in zombiji želijo med ljudmi v oblekah. V temnih ječo škripanje verig se gibljejo okostnjake, pajki vezavi svojih omrežij. Kako vam je uspelo, bo v takem kraju ponoči? Vendar lahko zdaj nič storiti – Moramo priti ven več.
temne stene zaporih nimajo romantično zabavo, in želite, da bi dobili ven. Ali sokovi uporabljati dinamit veže liste v vrvi in ​​Rasp barih na ozkih oknih, razstaviti stene opeko za opeko. Le na ta način boste imeli priložnost, da zapustijo to vlažno in icky mesto.


Vendar, včasih pa želite pobegniti od pouka. Potrebno je, da ne vidite učitelja in direktorja pikasta. Igranje iger najti pot iz sobe, uporabi logiko in spretnost za uspešno opravljanje pobegniti. Fantastic smer igre na spletu brezplačno izvedeti, prav tako pritegnil. Ogledali si boste prostor; v gradu varujejo zmaji; County Dracula; pomagati Batman pobegniti iz Joker; znajdete v gozdu vile; kakor tudi princ reši princeso iz vedeževalkino hišo.


Obiskali boste veliko drugih krajev, kje iskati izhode. To je lahko tudi živalski vrt, zabaviščni park, tovarno igrač, mesto duhov, kmetije in še veliko več.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more