Zaznamki

Igra Forge of Empires

Igra Forge of Empires

Forge of Empires

Forge of Empires

Kovačnica imperijev - od primitivne družbe do modernega časa. Igra Forge of Empires je edinstvena po tem, da igralec v njej prehaja vse faze človekovega razvoja in znanstvenih dosežkov od kamene dobe do danes. Ta projekt je pritegnil pozornost več kot 20 milijonov igralcev po vsem svetu, zato uporabniku ne bo treba biti sam v puščavnih prostranstvih sveta igre. V Forge of Empires se igra začne z majhno vasjo, ki jo naseljuje le nekaj ljudi. Z raziskovanjem novih tehnologij, razvojem znanosti in kulture lahko igralec zgradi ogromno, močno državo, ki ima veliko prebivalstva, visoke panoge in močno vojsko. Ta projekt je vojaško-ekonomska strategija, v kateri je nemogoče doseči rezultate brez pametne vlade dežel in izjemnih vojaških podvigov. Forge of Empires - značilnosti. Projekt Forge of Empires lahko igrate šele po predhodni registraciji. Izpolnite obrazec ne traja veliko časa, v ustrezno polje morate vnesti veljaven e-poštni naslov in izbrati geslo. Ta formalnost je potrebna, da lahko igralec, ko vstopa znova in znova, vstopi v svoj profil z vsemi dosežki, sredstvi in u200bu200bprijatelji. V novem svetu uporabnika bo svetovalec po imenu Ragu Silvertong spoznal uporabnika, v začetni fazi pa bo pomagal razumeti tankosti igranja. Kasneje se bodo pojavili še drugi svetovalci - arhitekt bo učil, kako graditi zgradbe in proizvodnjo, znanstvenik, kako začeti raziskave, vojaški inštruktor, kako izuriti vojsko in iti v kampanjo. Za izgradnjo uspešnega gospodarskega sistema je potrebno črpati vire, graditi proizvodnjo in proizvodnjo blaga ter pobirati davke. Če želite to narediti, morate zgraditi zgradbe:
• Stanovanjske stavbe povečujejo število mestnih prebivalcev, ki plačujejo davke in prinašajo kovance v državno blagajno. • proizvodne zmogljivosti vam omogočajo pridobivanje virov;
• Industrijska proizvodnja iz surovin proizvaja raznovrstno blago, materiali za različne panoge se lahko nahajajo na različnih delih celine;
• Vojaške zgradbe omogočajo novačenje in usposabljanje čet. • Javne stavbe in okrasni okraski za mesto navdušujejo prebivalce in povečajo raven njihove sreče. Veselo prebivalstvo z veseljem plačuje davke in dela v dobro države. Lepo in srečno mesto je vsekakor dobro, a da bi se lahko razvil, potrebuješ prostor za nove zgradbe, zato brez širitve ozemlja in ujetja sosedov ne bo šlo. Najprej mora igralec izvesti izvidniške sosednje dežele, nato pa poslati tja. Šele z vključitvijo v nove dežele lahko razširite meje svojega imperija. Na FOE TV obstajajo različne vrste vojakov, pojavljajo se, ko se igralec premika skozi čas in razvija se znanstvena baza države. Vojska je razdeljena na naslednje vrste:
• Hitri vojaki - selijo daleč, a oklep je šibek;
• Lahke čete - hitre, močne;
• težke čete - počasne, a dobro brane, če se lahko približajo sovražniku in se ne upirajo;
• puščice - odlično napadajo na daljavo, vendar ne prenesejo uničenja;
• Tovornjakarji - samo bitke na dolge razdalje lahko streljajo skozi celotno bojišče. FOE igra, kjer uporabnik nadzoruje čete in potek bitke. Mogoče mu je razdeliti vojaka, koga je bolje poslati v boj s tem sovražnikom in koga je treba pustiti, da zaščiti svoj rodni kraj. Sama bitka poteka v krogih, korak za korakom, uporabnik sam premika svoje vojake in jih pošlje v napad. V igri so sosedje, s katerimi se lahko borite, trgujete ali se združite v Ceh.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more