Zaznamki

Igra Farm Days

Igra Farm Days

Farm Days

Farm Days

Dnevi kmetije igre: prevzeti
Prebivalci mesta včasih pomislijo, da je življenje na kmetiji zelo prijetno - vreme je vedno super, sonce sije, zrak je čist, hrana sveža. A to se zgodi, če si turist v vasi, ko ti ni treba delati od sončnega vzhoda do sončnega zahoda, da bi bila na mizi hrana. Nekaj u200bu200brazumevanja, kako je delati na zemlji, bo pomagala brskalniška igra Farm Days. Vse se je začelo z dejstvom, da ste pustili dediščino - zapuščeno kmetijo. Ko ste vstopili v pravice lastnika, ste takoj prispeli na kraj, da ocenite obseg zemljišča. Toda kar je bilo razočaranje nad tem, kar je videl - vse naokoli je bilo poraščeno z visoko travo in dve samotni zgradbi - vaša hiša in skedenj, so zaškripali in shujšali. Zdi se, da prejšnji lastnik že dolgo ni storil ničesar, z leti pa je prišla popolna pustoš. No, pokazati morate, na kaj ste pripravljeni, in da so tudi mestni prebivalci sposobni podvigov in sposobni za delo. Ko boste predvajali Dneve kmetije, boste potrebovali navdih in potrpljenje, da boste najprej poslušali pomočnika, ki vas bo spoznal, usmeril svoja dejanja in dal naloge. Ime ji je Maša - živahno dekle, ki živi v soseščini. Takoj ko vas je pozdravila, se je takoj obrnila na glavno stvar - delo. Razvijamo lastno kmetijo
Deklica je pokazala, v kakšnem groznem je stanju vaša hiša, in če želite živeti v njej, jo boste morali popraviti. Ne bodite prestrašeni, to je enostavno - preprosto morate klikniti na zgradbo, tukaj je majhen bel dvorec s pametno rdečo streho in majhnim vrtom naokoli. Naslednja na vrsti je skedenj - glavna stavba, saj so vanjo spravili pridelek in držali orodje. Izkazalo se je, da potrebuje tudi večjo prenovo. Enako storite z njim in čarobno so luknje v strehi zakrpljene, stene so pobarvane, razbita okna se zamenjajo z novimi. Ko je težava s popravilom rešena, začnemo gojiti pridelek. Prva stvar, ki jo morate gojiti, je pšenica. Za začetek potegnite vodo v vodnjak in majhno območje prelijte z zrni. Počakati moramo, da se poganjki izlepijo, dozorijo in jih bomo lahko pobrali. Toda obstaja krajši način - plačati dve denarni enoti, pšenica pa raste veliko hitreje. Če želite dokončati vsako dejanje, morate poševno označiti predmete:
• V vodnjaku nabiramo vodo
• Kliknite na parcelo, da zalivate
• Ko je pridelek zrel, ga znova kliknite za obiranje.
V prihodnosti bomo, ko bomo še naprej igrali igro Farmer's Day, počeli isto stvar, kadar koli moramo ukrepati. Začnite zaslužiti
Razvojni scenarij igre je zanimiv, in če vpišete svoje ime, vam bo v pomoč registracija Dnevov na kmetiji ali se prijavila prek družabne strani. Ko je pridelek pospravljen, pade v skedenj, ki ste ga popravili, poleg katerega vidite oglasno tablo. Takoj, ko se tam pojavi zelena kljukica, je prispela nova naloga. Na Dnevih kmetije iPlayer vam lahko ponudijo donosno ponudbo za dobavo enega od izdelkov, in če to sprejmete, se začne resno delo. Od zdaj naprej si morate zapomniti svojo sliko in se potruditi, da strank ne pusti na cedilu. Dnevi kmetije vam bodo postopoma odprli številne zanimive priložnosti:
• Reja živali in perutnine
• Gojite različne rastline
• Gradite podjetja
• Predelajte izdelke v blago
• Prodajajte jih na tržnicah in v trgovinah
Šli boste od mestnega prebivalca, ki je prispel na prazno, do izkušenega kmeta, razvijajočega se in premožnega, ki ima vse pod nadzorom.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more