Zaznamki

Igra Popolna potopitev

Igra Full Inmersion

Popolna potopitev

Full Inmersion

Koliko skrivnosti skrite v globinah morij in oceanov. Koliko različnih starodavnih artefaktov in bogastva počiva na globino morja. Mnogi pogumni potapljači in potapljači spuščajo v vodo, da bi našli, da je kaj zanimivega. Danes igra Popolna potopitev vas in deluje kot tak raziskovalec. Bomo sedli z vami in začeti Batiskaf potopljeno. Po legendi, se tam nahaja na morskem dnu nešteto zakladov. Toda, ko je bilo vojaške akcije med drugo svetovno vojno in vse podvodne prostor za posuta z minami. Torej čakamo na precej nevarno in vznemirljivo pustolovščino. Skrbno paziti na zaslonu. Videti mine takoj storiti vse, da ne bi bilo v vanj, da ne raznese. Vsaka eksplozija povzroči škodo na Batiskaf. In lahko se zgodi, da ne boste dosegli končno točko svojega potovanja, ampak preprosto propade
Kupili Inmersion precej fascinantno, z dobro premišljena parcelo in lepo grafiko. Odpiranje povsem potopljeni na naši spletni strani se ohladi preživeti svoj čas potujejo v potopne pod vodo.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more