Zaznamki

Igra Ustvarjalec kraljestva

Igra Kingdom Creator

Ustvarjalec kraljestva

Kingdom Creator

Magee - ljudje, ki imajo skrivnostne Mystic pooblastil. Glede na njihove muhe lahko pojavi nova bitja na svetu, raste gozd, izbruh vulkanov. Imajo veliko moč, ki se lahko usmerjena na dobro in zlo. Ste si kdaj želeli, da imajo takšno darilo? Danes je v igri Kingdom Creator, želimo, da vam ponudimo, da postane ustvarjalec čarovnik, ki želi uporabiti ves svoj dar in talent graditi kraljestvo dobrote, v katerem ljudje živeli mine življenje in uživajo vsak dan. Pred vami se bo na zaslonu je lep travnik na bregovih reke. Ga morate postaviti na gradu in drugih zgradb. Spodaj boste videli nadzorno ploščo z ikonami, od katerih je vsak odgovoren za nekatere od vaših dejanj. S klikom na njih lahko spremenite ozadje, vreme, pogled na grad in še veliko več. Tukaj je že vse odvisno od vašega okusa in talenta ustvarjalca. Torej, sedel nazaj in svojo zgodovino
Igra Kingdom Creator je zelo zanimivo in razburljivo. Odpiranje kraljestva Stvarnika na naši spletni strani boste porabili veliko časa in bodo sposobni uresničiti vse svoje talente oblikovalec in ustvarjalec.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more