Zaznamki

Igra Wally

Igra Wolly

Wally

Wolly

Roboti - je umetno ustvarjena mehanske bitja, kakšna je njegova struktura spominja na žive organizme. V našem sodobnem svetu, je njihova uporaba zelo raznolika. Nekateri so odgovorni za različne avtomatske procese, ki so našli nekatere aplikacije v medicini, medtem ko se uporabljajo v vesoljskih tehnologij. Danes želimo, da vam predstavil igro wolly. V njej smo hitro naprej, da vas v času, ko povojih robot strukturo. Eden od znanstvenikov prišel z robotom sposobna izvesti nobenega dejanja, ki je pod nadzorom operaterja in se imenuje ta model Wally. Danes na posebnem preizkusnem poligonu, bomo testiranje njegovih zmogljivosti. Pred nami na zaslonu bodo vidne lokacije, ki se nahajajo na njih z različnimi pasti v obliki padcev v tleh in tako naprej. Kot bomo videli polja, ki lahko preglasi teh napak. Vaša naloga je, da imajo robota do točke na zaslonu označeno z zeleno zastavo. Upravljanje gibanje našega robota smo lahko s smernimi tipkami na tipkovnici računalnika ali pa se dotaknite puščic na zaslonu naprave. Vaša naloga je potiskanje škatle, da zaprete vse vrzeli v tleh. Šele takrat bo naš junak potuje na površini in doseže nastavljeno točko. Z bo vsaka nova raven zahtevnosti le povečalo, število pasti, bodo postali bolj in bolj. Torej boste morali pokazati svojo skrb in reševanje te uganke
Wolly igra je zelo zanimiva in spada v kategorijo puzzle iger. Njen namen je razvijati otroško logično razmišljanje in skrbi seveda. Odpiranje wolly na naši spletni strani boste lahko preizkusili svoj um in poskušajo čim prej rešiti te uganke.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more