Zaznamki

Igra Božičkova Flight

Igra Jetpack Santa

Božičkova Flight

Jetpack Santa

Novo leto - družinski praznik, ki se praznuje po vsem svetu. Konec koncev, na ta čas na mizi bodo sorodnike in prijatelje, ki jih praznujejo ta praznik, in seveda dati drug drugemu darila. In vsakdo verjame v čudeže in grandfatherly Božička, ki prodira v hišo ponoči in pušča darila za majhne otroke. Vendar le malo ljudi ve, da je naša Božiček se pripravlja na ta dan vnaprej. Danes se je v igri Jetpack kraju Santa bomo naš junak pomaga, da se pripravijo na počitnice. Glavna naloga je zbiranje daril, ki se izgubi, če škrati so jih nosi s tovarno igrač na dom Santa. Sedaj naše dobrosrčen potreba po hitrem njihovo zbiranje kmalu po Silvestrovo in potrebuje pasme darila za otroke. Vilini izdelana za kraju Santa jetpack in zdaj bo lahko hitro letenje in zbrati darila. Vendar na način, bo prišel čez različne pasti in nevarnosti, ki jih potrebujete za letenje okoli njih, da ne bo crash, in naš junak je bil ubit. Upravljanje let boste lahko s pomočjo miške. Zbrati čim več daril, saj so otroci, ki čakajo na njih, tako
Igra Jetpack Božiček je popolnoma premišljena parcelo in barvito grafiko. Vse to ustvarja vzdušje, ki takoj pritegne vaše zanimanje v tej igri. Odpri Jetpack Božiček na naši spletni strani in se potopite v neverjetno avanturo z Božičkom.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more