Zaznamki

Igra brez glave

Igra HeadLess

brez glave

HeadLess

Danes vam želimo predstaviti novo izvirno igro precej brezglav. To scenaristi podjetje, ki je ustvaril igračo, bi lahko ustvarili zelo temno svet in spin zanimivo zgodbo. Ozadje je zelo zanimivo. V tem svetu je živel purana z imenom Tom, ki je odraščal v skrivnost in se izgubila v gozdu kmetiji. Živel je brezskrben in srečen vsak sončen dan, ampak en dan lastnik posestva našega junaka zvitega in mu odsekal glavo. Ampak nekaj je šlo narobe, in naš junak je sposoben preživeti neke vrste pravljičnemu način. In zdaj stiskal glavo, je vzel za petami v čarobni vir, ki je sposoben, ko je čas, da glavo nazaj teči prirastek. Toda njegova pot ne bo tako enostavno. Po poti čaka veliko nevarnosti in različne pasti, ki jih morate skok in teči okoli. Konec koncev, če je naš junak znajde v njih, ni dokončno umre. Na poti bomo naleteli vrečke krvi, jih moramo zbrati, da bi ohranili zdravje, ker če bo potisnite navzdol trak našega junaka bo umrl. Z bo vsaka raven zahtevnosti le povečalo, tako da je pravilna načrt za vožnjo in pokazati čudes spretnosti, ki bi pomagal naš junak
Igra brez glave razvita v HTML5 platforme, ki omogoča igralcem, da jo predvajate na katerem koli operacijskem sistemu in vse devayse, ki obstaja v tem trenutku na svetu. Lahko prenesete brez glave z njihovo napravo ali igrati na naši spletni strani odprli v vsakem brskalniku. Prepričani smo, da bo igra brez glave ti odloži takoj, boste porabili več kot eno uro v razburljivo dirko za preživetje.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more