Zaznamki

Igra slabi kuhinjo

Igra Kitchen Slacking

slabi kuhinjo

Kitchen Slacking

Pred nami je nova razburljiva igra od podjetja Kuhinja lenarjenja Softgames, ki je specializirano za proizvodnjo iger za touchscreen naprave. V njej bomo spoznali mlado dekle, Sarah. Od otroštva, je rada krpanje v kuhinji pomagala moja mama s pripravo različnih okusnih jedi. Kot je rasla starejših, je bil sprejet v inštitut za prehrano, ki je končal odlično v nekaj letih. Takoj po tem, je dobil službo v enem izmed barov v mestu. Danes je njen prvi premik pri delu, pa ji pomaga obvladovati briljantno s naročil kupcev. Na zaslonu vidimo gost jed odredil, pravica plošča moramo, da jo izberete in začnete kuhati. Ne pozabite, da bo kuhar mesta sčasoma pridejo do vas in preverja, če delaš prav, in na določen datum. ki je definiran za pripravo posameznega krožnika. Če bo vaš šef nesrečen, v najslabšem primeru, bi lahko izgubili svoje delo. Ne pozabite, da z vsako stopnjo se bo število naročil poveča, in vaša naloga je, da naredimo vse, kar je
Kuhinja lenarjenja igra napisana v HTML5 novi platformi, ki se pogosto uporablja danes. Zaradi tega boste lahko uživali v igri, ne samo igranje na lokalni računalnik in prenosni računalnik, ampak tudi na tako razširjena napravah danes dotik. Lepo skice grafiko, odlično glasbo in zanimivo zemljišče ne bo pustila ravnodušnega ne enega igralca. Konec koncev, je ta igra zasnovana za vse starosti in bo pritožba ne samo za otroke, ampak tudi odraslim. Hitrejši prenos Kuhinja lenarjenja na vaš najljubši napravi in se potopite v čarobni svet magije, kjer kuhar ustvarja svoje mojstrovine. Prav tako si lahko samo igrati igro na internetu. In kdo ve, morda boste zmagali naslov najboljših kuharjev na svetu.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more