Zaznamki

Igra Zombie Bears: ogenj z brzostrelko

Igra Teddy Bear Zombies Machine Gun

Zombie Bears: ogenj z brzostrelko

Teddy Bear Zombies Machine Gun

V sodobnem svetu je ustvaril številne filme, igre in druge zabavne vključujejo zombijev. In seveda vsi radi mrtvih, od katerih je kri začne vreti v telesu in poveča količina adrenalina. In upam, da vam je všeč Walking Dead, saj je igra Teddy Bear Zombies stroj Gun pit si z njimi. In, ko se znajdete v svetu medvedov, in bodo zombiji se tukaj predstavil teh živali. Veliko število teh medvedov, bodo zombiji skušajo skozi prekinil do nemočnih živali po svetu in jih spremenili v svoje vrste. Ugotovili so le en medved, ki se ne boji, da stojijo na poti, postavitev majhno barikado, ker bo ogenj na mrtve. Vendar je potreboval pomočnika, in da boste v igri Zombie Bears: ogenj z brzostrelko. Moraš vstati vsako noč v škatlo in odprtega ognja na mrtvih, ki se trudijo, da bi prekinil mimo vas. Da bi jih uničili boste morali premakniti pogled, kliknite miškin kazalec v pravo smer. Po tem bi morali držite barve, da se odpre ogenj na sovražnika. Poskusi, da ne zamudite, saj bo dala priložnost, da premagajo mimo zombijev vašega obrambni liniji. Da osvežite svoje orožje, boste morali klikniti na velikega kroga, ki se pojavi takoj po trgovini ne bo ostal kartuš. Hitreje, lahko to storite, hitreje nadaljevala streljanje na zombija, ki nezadržno približuje
Vsak večer boste pripravili nove člane ta skrivnostni svet zombija, ki bo seveda postal močnejši in hitrejši. In da se odvrača Juriš noro, boste imeli priložnost, da izvede nadgradnjo vaše orožje, dvig streliva trgovino, moč in hitrost krogel plujejo. Zaradi tega boste lahko preživeli vsak večer, ki je terjal večje število teh groznih mrtve medvede. Igrajte igro Zombie Bears: ogenj z brzostrelko lahko tako dolgo, kot ste to življenje. Sprva boste imeli 20 src, da se bo zmanjšala, saj bo zombija prekinil mimo vaše obrambni liniji. Ena zombie - eno življenje. Zato vas in boste morali pokazati vse svoje spretnosti v streljanju na premikajočih se ciljev, da bi šel skozi vse temne noči na in rešiti svet pred grožnjo, da spopadanje s katerim nihče ne more, razen. .

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more