Zaznamki

Igra Thumb proti palec

Igra Thumb vs thumb

Thumb proti palec

Thumb vs thumb

Danes želimo, da vam predstavi precej izvirno in zabavno igro Thumb vs palcem. V njej smo hitro naprej, da vas v dneh Divjega zahoda, ko so prvi naseljenci poseljujejo divje odprte prostore v Teksasu in se soočajo z divjimi indijanskih plemen, ki živijo na tem območju. Včasih med ljudmi različnih kultur in različnih konfliktov nastala sporov. pogosto
Te razmere so bile odpravljene spopadu in vojno. Nekega dne pa je nekdo prišel s tem se ti spori mogoče rešiti brez prelivanja krvi s pomočjo neke vrste igra, v kateri lahko ljudje dokažejo svojo spretnost in vztrajnost. Zdaj bomo poskušali razložiti pravila igre. je tabela razdeljena na dva dela, ki je pred nami. Igralci dajo na mizo roko. V centru gumba, na katerega bodo morali igralci biti postavljeni tako, da izkoristijo palce in ima, tako pridobivajo točke. Vrhunec je, da če si sovražnik potisnil tudi gumb, morate hitro premagati prst in ga ponovno pritisnite. Tako prestrezanje gumb. Zmage krog enega, ki v času, dodeljeni za okrogle številčnice več točk. Tvoja zmaga je odvisna le od vaše agility in hitrost odziva. Igra Thumb vs palca je zelo veselo in ne običajno parcele in dobro pripravljena, grafika. Vsi, ki ljubijo igra spretnost vesel, da preživijo svoj čas igranje. Odpri Thumb vs palca in se zabavajte z nami.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more