Zaznamki

Igra mali alkimist

Igra Little Alchemy

mali alkimist

Little Alchemy

V starih časih smo živeli alkimisti, ki bi lahko povezujejo različne elemente, ki omogočajo, da pridobi nove snovi in ​​predmete. In stari alkimisti so starci z dolgimi bradami. In ni čudno, saj je to usposabljanje pustili svoje življenje dolgo, in niso mogli vedeti vse skrivnosti te zanimive znanosti. ni mogoče reči o tebi, moj mladi prijatelj, ker je pred vami igro malo Alkimist, kjer lahko naredite prave čarovnije. Si bo povezal različne predmete tukaj, ki vam omogoča, da ustvarite nove elemente. In ti vse to bo v praznem svetu, ki bo zagotovo preoblikovala, ko ste imeli roko. Sprva boste imeli 4 elemente: ogenj, voda, zrak in zemljo. jih začeli povezovati med seboj z uporabo kombinacije zasnovana. Postopoma bo igra malo Alchemy vam več in več novih elementov. In vse od njih boste lahko znova povezati in s tem širi svoj nabor predmetov in lastnosti. In postopoma, na tem svetu ne bo mesta, mesta, oblaki, vulkani, reke in več. Vse, kar je omejena le z vašo domišljijo, saj lahko igrajo igre Mali Alchemist skoraj neskončno. vsi vi 560 različnih predmetov in funkcije bodo na voljo, kar lahko dobiš. Igranja v Mali Alchemy igra je zelo preprosta. Samo je treba iti skozi desna roka regija izbranih predmetov na igralnem prostoru. jih dodajanja drug na drugega. Če se lahko poveže, nato pa takoj obrača jim zgodi, in boste postali lastnik novega objekta. Postopoma, lahko dobite več in več kompleksnih objektov. ki vam bo omogočilo, da razvijejo ta svet, v katerem se bo zelo kmalu lahko omogoči življenje zaradi vaših prizadevanj. Nekateri recepti online igra HTML5:
Voda-voda = morske
Fire-glinene opeke =
Brick-Brick = Brick Wall. To je le majhen del potenciala v tej vlogi, upam, da boste mogli rešiti vse skrivnostne alkimije recepte za in potem lahko prenese na pravi alkimist, ki je predmet skoraj vse na tem svetu.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more