Zaznamki

Igra Origami za otroke

Igra Kids Tangram

Origami za otroke

Kids Tangram

Pred nami je novo razburljivo igro za otroke Tangram kjer bomo potopite v fascinanten svet origami. To je umetnost ustvarja različne skulpture iz papirja. Hočeš, da ga preizkusite sami ustvariti kaj zanimivega? Skozi Kids Tangram igri boste imeli priložnost. Zgodnji stik pojavi pred nekaj slik, ki prikazuje različne živali ali druge predmete. Izberite eno od njih in skrbno preučiti. Ko boste kliknili na njej je razbil na koščke in le slike bo viden pred vami. Vaša naloga je, da ga ponovno iz razbitin. Povlecite in spustite na določenih mestih, dokler ne boste dobili celotno sliko. Za to boste dobili točk in lahko nadaljuje na naslednjo nalogo
Igra Kids Tangram razvit z uporabo HTML5 tehnologijo, ki mu daje prednost, saj lahko igrate, ne samo na računalniku, ampak tudi na kateri koli napravi dotik. Nima krvave bitke in je zasnovan za igralce, ki želijo preživeti svoj ​​čas pri reševanju različnih ugank. Samo namestite otroci Tangram v napravi, in uživajte v izvirni scenarij te zanimive igre. Če ne želite, da ga naredim z njihovo napravo, jo lahko igrate na naši spletni strani na spletu. Samo odpreti v brskalniku in začnite.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more