Zaznamki

Igra Dobrodošli v zombija

Igra Welcome To Zombie

Dobrodošli v zombija

Welcome To Zombie

Na so virtualne prostranstvih preprosto preveč zombiji, so visi tu ves čas in ko se njihovo število povečuje, je pogumen junak, kot je ta v naši igri Dobrodošli v zombi. Čas je, da se uniči nekaj sto zelenih bitij, kaj vse apno ne bo delovalo, ampak velik del je še vedno uspelo. Moški zgrabil z obema rokama v stroj in šel za izpolnitev množice ghouls. Ne pustijo pri miru pred smrdečo zombiji vojaško zelena s koščki gnitja meso. Igra je parcela skromen - ustrelil mrtvih, ki se gibljejo v smeri junaka, ki jih zavohal vonj svežega mesa in si želijo, da ga jesti. Pošasti so mnogi, ne dovolite, da prostorski značaj tega veliko inteligence ne potrebujejo, potiska bitje z vseh strani, in po tem, ko dohajajo vedno novi. Od ust do ust se je hitro razširila novica, in zombi horde nenehno prihajajo. Igra Dobrodošli na Zombie - dinamično strelec z elementi groze, bi lahko število zombijev potopite v panike vsakogar, ne pa tisti, ki so se prostovoljno odločili, da se ukvarjajo z njimi. Obstaja resna nevarnost, da postane kot neusmiljeni pošast, če zlo tvaryuga kusnёt vratu ali ročno, ne dovoli jim blizu, včasih se splača korak ali skok, da bolj udoben položaj, od tam pa na ogenj. Znak ima resnično priložnost za razvoj in izboljšanje svoje bojne spretnosti in orožja, jo uporabite, če lahko zbrati nekaj kovancev, njihovo število pa je odvisno od števila zombijev ubitih. Kot orodje za upravljanje igre Dobrodošli v zombi
Uporabite miško, če igrate na računalniku ali prenosni računalnik. Pri igranju na pametni telefon, vendar še vedno z napravo na dotik, s prstom in zavrtite napravo med igranjem. Za vašo igro ne glede na napravo, ki ste igrali: na iPhone, iPad, Android in Windows Phone. Povsod se igra in jih reproducirajo povsem zadovoljni, da razreši svet pred virusom zombi in vse igre znaki so izjemno hvaležni.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more