Zaznamki

Igra Žele preživetje

Igra Jelly Survival

Žele preživetje

Jelly Survival

V igri Jelly preživetje bomo dobili v fascinantno pravljični svet, kjer živijo žele kapljice. Med njimi sta dva nemirna in veselo brat Todi in Jim. Njihova radovednost in neustavljiva raziskave žeja vedno jih potiska na pustolovščino. Danes so se odločili za obisk oddaljenega dolino, kjer je po legendi, ljudje svoje življenje starejši, ki vedo veliko zanimivih stvari. Ti in jaz se jim pridruži v to avanturo. Pred nami je pot, skozi katero teče naši junaki, je napolnjena z različnimi pasti in ovir. Ti in moram preživeti svoje znake, tako da ne sodijo v njih in ni umrl. Na poti, zbiranje zlatih kovancev, ki vam bo dala možnost za nakup različnih orodij, ki so lahko koristni za naše junake na poti. Z vsako stopnjo se bo število pasti poveča in boste morali pokazati čudes spretnosti za njihovo preprečevanje. naši junaki se lahko nadzoruje s tipkovnico za nadzor in miške
Igra Jelly preživetje precej smešno scenarij, ki skupaj z lepo grafiko hrani napetosti igralce in jim daje dobre volje. Ona razvite na osnovi HTML5 tehnologiji in je namenjen bolj na napravah na dotik. Naložite Jelly Preživetje v napravo in uživajte svoje najljubše trenutke v igri. Povabite lahko tudi njihovi prijatelji, da sodelujejo ali da imajo konkurenco med drugimi akterji. Ampak za to, kar potrebujete, da prenese minimalno registracijo, nato pa bo prikazan v vašem profilu igralca vsi vaš napredek.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more