Zaznamki

Igra tempelj Trap

Igra Temple Trap

tempelj Trap

Temple Trap

Pred nami je novo razburljivo igro Temple - Trap znano podjetje, ki razvija čutne igre. V njej vam ustreza Jack - motiviranega mladega arheologa, ki išče starodavne artefakte in različnih vrednosti. Po besedah ​​enega od starodavnih rokopisov, globoko v džungli je bila skrita v stari tempelj, ki je po legendi skrite starodavne zaklade enega od indijanskih plemen, ki so nekoč živeli v tej džungli. Naš junak je zbrala vse, kar je potrebno za odpravo pobota raziskati tempelj. Mi smo se mu pridruži v to avanturo. Raziskali bomo to starodavno zgradbo in razkrijejo vse svoje skrivnosti. Na poti, da izpolnjujejo različne pasti, ugank in uganke, ki jih moramo rešiti. Ne pozabite, da je odvisno od vas življenje našega junaka, saj če naredimo napako nekje, potem Jack bodo umrli, in boste morali začeti igro od začetka. Igra se nadzira z miško
Temple igre Trap je precej zanimivo parcelo, lepe grafike in zelo lepo glasbeno spremljavo. Vse to skupaj ustvarja edinstveno vzdušje v igri, ki vas potopi v in pomagali polepšala svoj ​​prosti čas. Mount Temple Trap na vaš dotik telefonu, računalniku ali tablet in se potopite v svet avanturo in skrivnostnosti. Če želite, lahko samo igrati na spletu na internetu. Da bi to naredili, pojdite na minimum registracijo ali prijavo v račun socialne mreže. To vam bo dala priložnost, da povabi svoje Temple prijatelji pasti, kot tudi vse vaše napredek bodo prikazane v profilu. Igra je namenjena za razvoj inteligence in logično razmišljanje. Torej vsede in se zabavaj.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more