Zaznamki

Igra Beljakovine vs zombija

Igra Squirrels vs Zombies

Beljakovine vs zombija

Squirrels vs Zombies

Igra Ardillas Vs Zombies bomo šli z vami v globinah vesolja. Tam je planet živi razumno seme protein. Že stoletja, so se ukvarjajo s kmetijstvom, raziskovali različne znanosti - skratka živel kot mi. Ker je eden od znanstvenikov izvajal poskuse na izboljšanje gnojil in nekaj zamočil s kemikalijami. Ko se razprši na ravnini testnega polja nesreči preletel pokopališču, zdravilo je bilo na pokopališču, in zaradi njega mrtvi oživijo in se spremenila v zombija. Sedaj ta drhal pošasti gibljejo enem od naselij proteina z namenom, da ga obrišite zemljevida. Ste eden izmed častnikov vojske plemena, in zdaj moraš organizirati obrambo naselij. Vaši vojaki rake iz arzenala posebnih orehov, ki pri odpustili so sposobni ubiti pošasti. Sedaj je vaša naloga je, da obrambnih moštev na poti po zombija, ki so prejeli svoj ​​sektor ognja in morajo uničiti sovražnik še vedno na obrobju. Za umor boste dobili točk. Tudi s klikom na zvezde, ki se pojavljajo na področju, da ti bo dal denar. Na njih lahko najamete nove rekrute, kakor tudi za odkrivanje novih obrambnih struktur. Z vsako stopnjo se bo povečalo število sovražnikov, in pošasti so različni. Tako vas, kot bo moral uradnik, pristojen za obrambo, da pridejo gor s potezo. To se bo razvijala v vas Talan strateg in obveščevalnih
Igra Ardillas Vs Zombies je zelo kul igranja, kot tudi funky grafike in glasbe. Prenesite ga v kateri koli od vaših priljubljenih napravah, in samo zabavno, da preživijo čas. Prav tako lahko igra, in na internetu. Če želite videti napredek drugo potem pojdi registraciji. To vam bo dala priložnost za pogled na uspeh drugih igralcev in pokažejo svoje. Uživajte v igro in zabavo.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more