Zaznamki

Empire Online

Alternativna imena: Empire Online

Empire Online od vasi do države.

Koncept strategije pomeni dobro premišljen sistem ukrepov za dosego globalnega cilja z uporabo razpoložljivih virov. Spletna igra brskalnika Empire je na voljo milijonom igralcev na spletu. Posebnost tega projekta je, da se vse akcije odvijajo v realnem času, v projektu pa je več kot 30 milijonov uporabnikov.

Začetek igranja Imperia Online je uporabnik prek preproste registracije, katere oblika je sestavljena iz samo treh polj - imena, gesla in e-poštnega naslova. Po tem minutnem postopku se igralec pravočasno premesti v srednji vek, prejme zemljišče z več hišami. Izobraževanje se konča dovolj hitro in uporabnik nima druge možnosti, kot da premisli in oblikuje uspešno strategijo, da bi majhno vas spremenil v veliko in ogromno močno cesarstvo. Viri za gradnjo močne moči v projektu so le štirje predmeti iz zlata, kamna, lesa in železa. Igralec ima z umom in razpoložljivimi viri dolgo pot.

Za razvoj in prevlado.

Načini razvoja lastnega imperija v igri so različni, igralci sami določijo svoj uspešen scenarij, če pa hkrati ne razvijete vseh smeri, bo pristranskost v eno ali drugo smer zagotovo vplivala na kakovost življenja državljanov. Naloge v projektu so strukturirane tako, da ohranjajo sredino.

Game Empire Online ponuja priložnost za razvoj štirih področij dejavnosti naenkrat:

  • Vojna politika Ustvarjanje močne vojske je možno med gradnjo posebnih zgradb, razvojem znanstvene baze za preučevanje novih vrst orožja. Močna vojska omogoča igralcu, da razširi ozemlje, se pridruži provincam glavnemu mestu države in ustanovi kolonije;
  • Gospodarsko rast dosežemo s pridobivanjem virov in razpoložljivostjo industrije. Več državljanov v virtualni državi, več delovne sile in več možnosti za pobiranje davkov. Druga vrsta dohodka je trgovina. Lahko trgujete z drugimi igralci.
  • Diplomacija in zavezniki sosedje in prijatelji v igri so potrebni ne le za ustvarjanje trgovinskih vezi in poti, temveč tudi za vojaško zavezništvo. Če se pridruži obstoječemu sindikatu ali ga ustvari, bo igralec, čeprav prispeva sredstva v skupno zakladnico, dobil tehnologijo, vojaško podporo prijateljev ali preprosto posojal denar.
  • Kulturni razvoj mora zgraditi čudovita mesta s kulturnimi znamenitostmi, to kaže na močno gospodarstvo. Igralec morda ne bo nujno razširil svojega ozemlja z vojaškimi sredstvi, drugi udeleženci projekta pa se bodo morda želeli pridružiti močnemu imperiju brez boja.

Empire Online Great People ima še eno lastnost, v njem so dinastije vladarjev, ki lahko nabirajo lastne izkušnje. Vsak cesar ima svoje sposobnosti in prednosti na katerem koli področju. Omeniti velja, da ti liki živijo resnično življenje, se rojevajo, odraščajo, ostarijo in umirajo. Vsak Veliki mož ima talent za nekaj, na primer, lahko poveča število vojakov.

V projektu Empire Online lahko igrate za nedoločen čas, igra teče v lagodnem tempu, vendar se uporabnik ne bo naveličal dolgih pričakovanj, saj medtem ko ena naloga opravi, lahko varno opravite drugo. Igralci v projektu imajo možnost medsebojne komunikacije, pogovarjanja o skupnih strategijah, načrtih in razvojnih poteh.

Posebno pozornost je treba nameniti grafiki in zvoku. Odlično izrisane slike in skladen zvočni dizajn bodo navdušili tudi najzahtevnejše igralce.

Unique velikonočnega dogodka v Empire Online (Traja 10-21. 04. 2020)

Velika noč je eden najbolj znanih in spoštovanih praznikov na koledarju. In zato vsako leto jemljemo zelo resno. Letos seveda ni nič drugače. Edino vprašanje, ki bi si ga morali zastaviti med veliko nočjo, je: koliko jajc lahko nosite z eno roko? Kaj boš naredil z drugo roko? No, odgovor na drugo vprašanje je očiten - zbrali boste jajca! Pravzaprav število jajc ni veliko pomembno, ker lahko nosite toliko, kot lahko! To je vse poanta dogodka Lov na jajca, ki se bo znova predstavil za praznovanje velikonočne noči! Začelo se bo 10. aprila in končalo 21. aprila.

Za tiste, ki prvič poskusite lov na jajca, so pravila preprosta:

    V nekaterih nevtralnih mestih bodo jajca skrita;
  • Vsak igralec lahko pošlje vohune v katero koli nevtralno mesto in imel bo priložnost, da svoje vohune naroči, da iščejo jajca;
  • Zbrana jajca se lahko uporabijo za nakup predmetov v igri in pospeševalnikov;
  • Vsakič, ko igralec najde jajce, ima priložnost biti POSEBEN;
  • Voge, Talismani, Škatle, Načrti, Škornji in številne druge dragocenosti čakajo, da jih kupimo za težko zaslužena Jajca;

Prepričali smo vas, da se za veliko noč odpravite na Imperia Online?

V res upamo!