Zaznamki

Empire Online

Alternativna imena: Empire Online

Game Empire Online - od vasi do moči

Pojem strategije pomeni premišljen sistem ukrepov za doseganje globalnega cilja z uporabo razpoložljivih virov. Spletna brskalniška igra Empire je na voljo milijonom igralcev na spletu. Posebnost tega projekta je, da se vsa dejanja odvijajo v realnem času, v projektu pa je več kot 30 milijonov uporabnikov.

Ko uporabnik začne igrati Imperia Online, gre skozi preprosto registracijo, katere obrazec je sestavljen iz samo treh polj - imena, gesla in e-poštnega naslova. Po tem minutnem postopku se igralec premakne nazaj v čas v srednji vek in prejme zemljišče z več hišami. Usposabljanje se konča precej hitro in uporabniku ne preostane drugega, kot da razmisli in zgradi uspešno strategijo, s katero bo majhno vas spremenil v velik in ogromen močan imperij. V projektu so samo štirje viri za izgradnjo močne moči: zlato, kamen, les in železo. Z uporabo uma in razpoložljivih virov mora igralec še dolgo pot. Upoštevajte, da boste za ponovni vstop v igro potrebovali le prijavo v Imperia Online.

Razvijaj in vladaj

Načini za razvoj lastnega imperija v igri so različni, igralci sami določajo svoj uspešen scenarij, a če ne razvijate vseh smeri hkrati, bo pristranskost v eno ali drugo smer zagotovo vplivala na kakovost življenja. vaših predmetov. Naloge v projektu so strukturirane tako, da ohranjajo zlato sredino.

Igra Empire Online omogoča razvoj štirih področij dejavnosti hkrati:

  • Vojaška politika Ustvarjanje močne vojske je možno z gradnjo posebnih zgradb in razvojem znanstvene baze za raziskave novih vrst orožja. Močna vojska omogoča igralcu, da razširi ozemlje, priključi province glavnemu mestu države in oblikuje kolonije;
  • Gospodarska rast je dosežena s črpanjem virov in prisotnostjo industrij. Več kot je državljanov v virtualni državi, več je delovne sile in več možnosti za pobiranje davkov. Druga vrsta dohodka je trgovina. Trgujete lahko z drugimi igralci.
  • Diplomacija in zavezniki sosedje in prijatelji v igri niso potrebni samo za ustvarjanje trgovinskih vezi in poti, ampak tudi za vojaška zavezništva. Z včlanitvijo v obstoječo zvezo ali ustvarjanjem lastne igralec, čeprav prispeva sredstva v skupno zakladnico, prejme tehnologijo, vojaško podporo prijateljev ali pa si lahko preprosto izposodi denar.
  • Kulturni razvoj zgraditi moramo lepa mesta s kulturnimi znamenitostmi, to kaže na močno gospodarstvo. Igralec morda ne bo nujno razširil svojega ozemlja z vojaškimi sredstvi; drugi udeleženci v projektu se bodo morda želeli pridružiti močnemu imperiju brez bojev.

Empire Online Great People ima še eno značilnost: ima dinastije vladarjev, ki si lahko nabirajo lastne izkušnje. Vsak cesar ima na nekem področju svoje sposobnosti in prednosti. Zanimivo je, da ti liki živijo resnično življenje, se rodijo, odrastejo, postarajo in umrejo. Vsak veliki človek ima talent za nekaj, lahko na primer poveča število vojakov.

V projektu Empire Online lahko igrate neomejeno dolgo, igra poteka v umirjenem tempu, vendar se uporabnik ne bo naveličal dolgega čakanja, saj medtem, ko je ena naloga opravljena, lahko mirno preidete na drugi. Udeleženci v projektu imajo možnost medsebojne komunikacije, razprave o skupnih strategijah, načrtih in razvojnih poteh.

Posebno pozornost je treba nameniti grafiki in zvoku. Dobro narisane slike in harmonična zvočna zasnova bodo zadovoljili tudi najzahtevnejše igralce.

Če ste novi v igri

Če še vedno oklevate igrati ali ne, potem je tukaj naše priporočilo - če želite izkusiti ves čar igre, morate najprej preizkusiti strežnik visoke hitrosti x20. To pomeni, da se bo standardna hitrost igre Imperia Online povečala za 20-krat in hitro boste lahko razumeli vse zapletenosti in dosegli točko, ko se igra spremeni v pravo taktično strategijo z vsemi svojimi užitki vojne in bitk. Po odigrani eni sezoni (ki bo trajala 20 dni) vam bo lažje na klasičnih strežnikih. Že na začetku boste razumeli igro in njene tankosti - to vam bo dalo ključ do uspešne igre sredi sezone in v zadnjih fazah

Igre, kot je Imperia Online

  1. Goodgame Empire
  2. Ikariam
  3. Travian
  4. Forge of Empires
  5. Elvenar
 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more