Zaznamki

Xatrium

Alternativna imena: Ksatrium

Game Xatrium: novo, samo pozabljeno staro

С od trenutka, ko je bila leta 2013 predstavljena brskalniška igra DuncanConroy Xatrium igralcem, se je na njej uvrstilo več sto tisoč udeležencev, ki so jih pritegnile nenavadne grafike in zaplet. Vse je videti nenaravno, čudno in celo staromodno, glede na zdaj priljubljene realistične vrste računalniških igralnih izdelkov s podrobnostmi vseh podrobnosti.

.Ta občutek, da je svet te igre zgrajen na starih tehnologijah, ko razvijalci še niso imeli sodobnih zmogljivosti. Ampak to je storjeno namerno, kar je vrhunec igrače, zato ne bodite presenečeni, da vidite ravno pokrajino skupaj s tridimenzionalnimi, tridimenzionalnimi elementi. Ko ste začeli igrati Xatrium, ne boste imeli težav z nadzorom, ki ga povzroči: miška, puščice / WASD

Obnova iz ruševine

zgodovine se razvija v povojnem mestu. Grozna vojna je bila grozna, v kateri se je človeštvo zateklo k vsem pošastnim orožjem, ki jih je imelo. Ko so izgubili budnost in previdnost, so se ljudje iztrebili in zdaj le peščica preživelih poskuša popraviti situacijo. Nekoč razpoložljivi viri so postali redki in nemogoče jih je obnoviti tako hitro, kot smo jih prej porabili.

Ljudje se združujejo, združeni z eno samo nesrečo, vendar obstajajo tudi tisti, ki si še vedno prizadevajo sami obvladovati preostalo bogastvo. To pomeni, da konflikti niso izčrpani, ampak so se preselili v novo fazo. V sprostitvi med spopadi se poskuša obnoviti opremo in človeško raso. Morate iti skozi vse preizkušnje in prevzeti nadzor nad ostanki virov, da bi oživili svet.

Uporabite moč robotov. Treba jih je izboljšati, opremiti z novimi priložnostmi, sicer sovražnika ne moremo premagati. Različne naloge bodo pripomogle k hitrejšemu doseganju glavnega cilja, saj se tako nabirajo izkušnje in veščine.

Tehnologija, bori in zmogljivosti

Za bolj produktivne misije združite se v skupine. To so ljudje, ki imajo registracijo za Xatriumom - postopek je preprost, vendar zelo koristen, saj vam omogoča, da nadaljujete prekinjen dogodek od trenutka, ko ga zapustite. Prav tako zagotavlja, da nihče razen vas ne more nadzorovati vaše igre, ne da bi vedel geslo za prijavo.

Postali boste pilot bojnega vozila, ki ga boste lahko postopoma izboljšali, nadgradili. Posodobitve se pojavijo na vsaki zaporedni ravni, vendar, da bi prišli do nje, morate dokončati nalogo. Na primer, uničite sovražne ladje in zberite 100 XP. Na vsaki ravni so misije različne, zato je vedno zanimivo, kaj vas čaka.

Med arsenal tehnologije za ustvarjanje igralcev na voljo:

  • Platforme: gosenični, kolesni, hoja
  • Oprema za njih: laserji, plazemske pištole, tirnice
  • Nadomestni motor
  • Spremeni barvo v katerem koli od 30 predstavljenih odtenkov

Ko otroka sprožite na svobodo, ga vodite skozi konkretno džunglo v iskanju sovražnika. Včasih vas sam najde in potem ne bo pobegnil iz bitke.

Multiplayer način ni nič drugega kot neposreden stik z drugimi igralci Xatrium iPlayer. Skupaj in skupaj boste najverjetneje dosegli svoj cilj, pridobili boste potrebne točke in bonuse za nadaljnji napredek. Seveda obstaja tudi možnost igre z enim človekom, vendar le do določene točke. V načinu PvE je nemogoče premagati nekaj pošasti, dokončati misije in s tem prenesti raven, ki je zasnovana samo za kolektivno ukrepanje.

Tisti, ki jih zanimajo prihodnje avanture, lahko nadaljujejo z registracijo in razvojem virtualnega prostora.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more