Zaznamki

Svetovna bojnih letal

Alternativna imena: SVET varpleyns, wowp, Word Of varpleyns

Svet z dne bojna letala spletu - brezplačno brskalnik temelji multiplayer igre vojaških predmetov, dogodkov, ki se razvijejo v realnem času. Vi se prevažajo v turbulentnih urah drugi svetovni vojni. Družba vojne igre . Čisti , stvarnik projekta, daje uporabnikom resnično izjemen MMO-strelec, ki je posvečena letalstva 30s - 50s. Sedenje za volanom železa ptic, boste sodelovali v velikih bitkah, ki se pojavljajo v zraku. Ne morete uporabljati isti ravnini, in cele stotine. Medtem ko je vsaka od njih ima svoje značilnosti, orožje in sposobnosti. Več o tem, kako upravljati različne tipe letal in igre WOW bo igral za vas vse barve. Boste po vseh možnosti za zmago prevlado v prostranstvo neba!

Pred igranjem Svet z dne bojna letala , morate zagotoviti, da vaš računalnik izpolnjuje naslednje minimalne sistemske zahteve: Operacijski sistem Windows [_2_ ] XP , Vista , 7, procesor ( Procesor ): 2. 2. Združljivost GHz DirectX 9. 0 c ; grafika GeForce 7600 GT ali ATI X 1600; podaljšek 1024, višina 720 pikslov in 2 GB RAM-a. Priti v zgodovinskih časih vam bo pomagal Svetovni z dne bojna letala registracija. Ustvarite račun ni težko. Si morate izpolniti nekaj polj: ime igralca, elektronski naslov, geslo, geslo ponavljanje, znake iz slike. Imejte v mislih, da je dejstvo, da se odpre račun, se strinjate s pogoji pogodbe.

Torej, ste začeli Svet z dne bojna letala igrajo in, seveda, res sprašujem, kaj je tisto. Boste pozvani, da izberejo štiri razrede vozil. Ta enotni motorjem fighters (lahka, učinkovita pri dogfights), borec dvomotorno (težka, zelo nevarno, z močno orožje), napad (znan kot lovci na tleh cilje), in ki temeljijo na nosilec Fighter (kompromisno rešitev med lahkih in težkih borcev). Vsi imajo edinstvene značilnosti, ki imajo več možnosti orožja, ter se lahko različno obnašajo v boju. Počutijo več in več novih zraka ravninah, ki vodijo velesile - to bo žgečkanja nepopisno veselje! Po izbirati, bi se vam pridružijo eno od ekip. Igralci so razdeljeni v dve skupini za boj med seboj. Poleg tega je vsaka ekipa ima osnovo v podtalnico. To je uničevanje sovražnika baz bo pomenilo zmago. Uspeh je zaznamovala nastanku izkušenj in kreditov, ki jih nato uporabljajo na vaši presoji. Na primer, študije o novem paketu ali dodatnimi moduli.

Game World Vojaška letala zahteva konstantno črpa svoje pernate prijatelje. Ko je vsa oprema razdeljena na ravni. Torej ste začeli z igranjem hangarja, kjer je letalo vredno tri prva stopnja. Da, že poskuša upravljati svoj prvi, morda primitivno letal, se boste počutili, kako hitro prenaša igranja. Ampak vse zabavno šele prihaja! Dobiš lahko začne precej hitro. Zadostuje za študij nekaj trikov za boj pod enakimi pogoji grozljivih sovražnikov.

V koraku PTA predlagani način "odličnost". Vendar to ni meja in sčasoma bodo razvijalci poskušali presenetiti z dodajanjem novih načinov. Torej, v bližnji prihodnosti se boste priključili zanimiv način, imenovan "Escort", kar pomeni, bote podpirajo skupinske bombnike na tarčo. To je vse o možnostih za vsakega uporabnika, v tem času, če ste le začetnik, se opravi poseben režim vadbe.

Game Svet z dne bojna letala lahko, prosim, neskončno dinamične dogodke nepozabno opravljanje sovražnika, hitrih, vročih bojev in ogromne količine razpoložljivega letala. Oceni vsi cenijo! Naj bo igra prinesla le pozitivna čustva!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more