Zaznamki

World of Warcraft

Alternativna imena: WOW

World of Warcraft na spletu - to je masivno multiplayer online igra vlog (MMORPG), v kateri ste raziskati skrivnostno svet poln magije in avanture. To je igra, v kateri lahko vsak junak.

Če se želite pridružiti igro, ki jo potrebujete, da prenese World of Warcraft spletne prijave: v oknu, ki se odpre, vnesite e-poštnim naslovom in geslom. Pridružite World of Warcraft na tem načelu je končal, se lahko prijavite v igro in začeli ustvarjati svogo značaja.

V World of Warcraft spletni igri si lahko ustvarite sami nekaj znakov, ki vam bo omogočilo, da poskusite različne kombinacije posameznih ras in razredov. Oglejmo si procesu oblikovanja vaše prihodnje značaj: morate najprej izbrati igralno svet, kjer se boste igrali (svetove drugačen slog igre), je:

PVE (igralec proti sovražnikom) - navadna igra svetu;

PvP (Igralec proti igralcu) - svet za igralce, ki iščejo rivalstva;

PVE-RP (igralec proti sovražnikom, igra vlog) - svet, v katerem delujejo vlogo in borbe med igralci se morajo strinjati obe stranki;

PvP-RP (igralec proti igralcu, igro vlog) - analogni normalno PvP, kjer je dovoljeno spopadi med različnimi frakcijami pri opravljanju vloge.

Poleg tega je v spletni igri World of Warcraft, boste morali izbrati: rasa, spol, razred in ime vašega značaja. Po tem, še vedno bo na voljo funkcije, kot so spremembe v videzu in preobrazbe.

Spregovorimo o Races:

Na tem projektu - 12, določajo celoten videz likov, in dajejo posebne ugodnosti v obliki rasnih sposobnosti, kakor tudi vezani na enega od dveh frakcij: Alliance ali Horde.

Alliance - v tem frakcija prihajajoče dirke, kot so Worgen, Draenei, Škrati, Gnomes, Ljudje in Nočni Vilini;

Horde - v tem frakcija prihajajoče dirke, kot škratov, Blood Vilini, Orcs, Tauren, Trolls in Forsaken (vstal od mrtvih).

Ko ste se odločili za frakcije in rase, izberite svoj razred perzijsko, ki bo odvisna od njegove sposobnosti, v tem skazachno svetu. V igri World of Warcraft spletni razredu obstajajo 3 glavne vloge: Cisterne, zdravilci in vojakov ter 10 dirka razredi: Warrior, Paladin, Hunter, Rogue, duhovnik, Death Knight, Shaman, Mage, Warlock in Druid. Toda imejte v mislih, da so na voljo za vsako dirko niso vsi razredi, in če je, preden bodo imeli možnost izbire med dirko in razred posebnega, nato pa prioritetnega razreda.

Zdaj lahko ustvarite videz značaja: po spolu (ki ima zgolj estetsko razliko), odločili za posebne zunanje lastnosti, kot so na primer, tetovaže, uhani, lase, itd itd Ob tem ustvarjanje lika konča, je treba samo še ji dodelite ime.

Zdaj o igri sami. Ali vaš lik na začetku igre, obstaja več primarnih sposobnosti svogo razred, ampak da igrajo igro World of Warcraft na spletu, z razvojem, ne boste mogli odkriti nove.

V igri World of Warcraft, lahko daš svogo lik edinstvene sposobnosti, zahvaljujoč talent in značaj. Talenti omogočajo znak, da se specializirajo za določene spretnosti in simboli (ustvarili drugih znakov, ki imajo oznako poklica) ne bo le okrepila svoje obstoječe znanje, ampak tudi za dodajanje novih učinkov nanje.

Igrajte spletno igro World of Warcraft, boste morali za potovanje v Azeroth, kjer živijo različne bajen bitja in znakov. Boste opravljajo različne naloge, ki so razdeljeni v več kategorij: Splošno (najbolj pogosto), skupina (bolj zapleteno konvencionalni) v ječo (grozljivo krajih in nevarnih pošasti). In potem so tu še delovna mesta v junaških racije pripravljenosti, PvP in Daily. Dobiti službo, imate lahko non-player znakov, ali pa uporabite predmete in predmete. World of Warcraft igre vam omogoča, po boju s pošastmi, v primeru zmage, jih ustrelil z različnih čarobnih predmetov, ki jo je mogoče strniti v eno od bank, za hrambo.

Igraj World of Warcraft je lahko, kot sem jaz, in s prijatelji, ustvarjanje skupin, pridružijo v Guild, kot tudi kupujejo in prodajajo predmete v dražbeni hiši ...

Na splošno velja, ta igra je zelo obsežna in je lahko zelo dolgo časa, da opisati, in šel skozi registracijo v igri World of Warcraft, ste lahko videli vse in začeti igrati World of Warcraft!