Zaznamki

World of Dragons

Alternativna imena: World of Dragons

Svet z dne Dragons spletu - je fantazija multiplayer igre osredotočila na model zračne bitke brezplačne -play.

V veliki svetu, kjer je prej vladala tri zmaje, se je incident. Eden od njih je želel prevzeti oblast v svoje tace. Druga dva, ki seveda nasprotujejo tako willfulness in storil vse, kar je možno deaktivirati nesramni. Zgodba pripoveduje, da je bil Dieblo zaprt v drugi dimenziji, in Asuryan Fireana in spal trdno. Vendar nič ni večno. Ta položaj se je sčasoma spremenila. Spalne zmaji so bili prisiljeni, da se zbudiš, ker so se prebivalci na svetu jasno čutiti pristop v času, ko je mogoče nevarno Dieblo ven iz svojega zapora. In za takšen primer je vsekakor potrebno pripraviti. Miren v svetu kršene različne bitke in boj vojskujočimi se stranmi. Nekoč idila potonila v poletnih mesecih. Zdaj vsakdo dobi starejši ugrabil zase okusna kos. Torej bitka za ozemlje tukaj samoumevna.

Za predvajanje Svet z dne Dragons , ki jo je treba prenesti in namestiti igro na vašem računalniku. Vendar, preden se prijavite za to igro Svet z dne Dragons . Ustvari račun je zelo preprosta. Morate vnesti e-poštni naslov, ki bo služila kot uporabniškim imenom in geslom, da bi lahko prišli do naslednjega vpis. Svet z dne Dragons registracija pomeni, da se strinjate s pravili igre, zato ne pozabite, da pritisnete na gumb, ki ga potrdi sprejem naše Uporabnik sporazuma.

Preveri potrebne sistemske zahteve. Prisotnost takih parametrov, kot so operacijski sistem Windows XP / Windows 7, procesor Intel ; Dual Core 2,1 X , RAM 1 Gb [ _2_] in grafično kartico z 256 Mb pomnilnika in podpora DirectX 9. 0 c določajo način igranja brez zaviranja.

Poglejmo, kaj lahko prosim igre Svet z dne Dragons . Najprej je lepo, prijetno za oči grafikonu, in drugič, ustrezna zvok, tretjič, preprost način igranja. Poleg skrivnostnega sveta, boste pridobili sposobnosti za opravljanje različnih quests kot lokacije na Zemlji in v ječo plus sodelovati v velikih bitkah, ki se pojavljajo v zračnem prostoru. Prav tako boste uživali v izbrani razred s časom omogoča rast v skladu prodajni specializacijo, in njihovo resnično zelo veliko. Upoštevajte, da na začetku se morate odločiti, na katero stran bi se rad tepel. Obstajata samo dve. Dirka, ki je razdeljeno vstrechayutsya Demon Kaebi, zverolyudey Sinkong, Halfingov, Azra lokalne škrate, volkodlakov Shady, ljudje Oriana. Na voljo štirje razredi. No vredno pretehtati vse, preden se odločiti. Po vsakem razredu na svoj način edinstven. To pomeni, da vsak ima svoje značilnosti, prednosti in slabosti. Igrajte igro Svet z dne Dragons Boste vožnjo junak, čigar nastop sprva nastajajo sami. World of Dragons spletni igri lahko izberete tudi najmanjše obrazne poteze, kar pomeni, da vam ne bo nihče drug všeč.

V zvezi z glavnim čipov igre - zmajev, da ni nujno, da izvaja manj napora kot pri razvoju lika. Po vsem, boste morali črpati svojega hišnega ljubljenčka od njegovega rojstva z jajcem in dokler se ne spremeni v močan boj proti živali. Na ramenih nosi skrb za vzdrževanje in izobraževanje mount. Prišel bo čas, ko boste lahko, da bi sedel na hrbtu, pri čemer je popolnoma prepričan, da bo učenec nikoli ni pustil na cedilu. Treba je omeniti, da se lahko vožnja ne samo plazilci. Svet z dne Dragons lahko igrate z drugimi vgradnjo. Na primer, krilati panter letečih samorogi niso nič manj učinkoviti v boju.

Kljub temu, da World of Dragons Igra se osredotoča na ljubitelje PvP-bitk, lahko tudi izberete mirne dejavnosti. Po vsem, ki morajo ustvariti enake obleke, orožje, nakit, različnih napitkov. Mimogrede, glede na potrebne stvari, ki jih pridobi prek naloge ali kupili v posebni trgovini.

Dragi pustolovci, World Dragons Online čaka na vas! Če ste vabi in privlači aktivno zaseden življenja, prav tako ne bo ostal razočaran. Potopite se v fascinantno dinamiko dogodkov in pozabi dolgčas večno! Srečno!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more