Zaznamki

World of Battles

Alternativna imena: WORLD OF Battls

Online igre World of Battles - brezplačno, zasvojenost multiplayer online strateška igra, ki vam daje resnično spektakularne bitke v realnem času med 9. dirke: Vitezi, škrati, škrati, Amazonke, zverolyud'mi, barbari, temno vilini, Orke in Undead. World of Battles igre na spletu zaradi svojih odličnih grafiko, podrobnimi enot in ogromne bitke bo res počutiš poveljnika.
World of bitk igrate morali Pridružite svet Oboroženi igre in prenesete igro na svoj računalnik. Prosimo, da izpolnite polja za registracijo, da ustvarite svoj račun na spletni strani.
1. Vnesti svoje prijavne igro (ime, da boste izvedeli na forumih). .
2 Novo geslo je znano samo za vas.
3. Vaš e-poštni naslov.
4. pojdi preverite, ali niste bot.

Ko Register World of Battles kot da igrajo spletne igre World of Battles morate namestiti odjemalca igre (to je takoj sama igra) na vaš računalnik:
1. Prosimo, kliknite "Download" Client za prenos posebno datoteko «World of Oboroženi downloader". .
2 Ko je nalaganjem datoteke popoln, prost in World of Oboroženi spletni igri se bo začel prenos na vaš računalnik.
3. Po prenosu bo igra vas pozove, da sprejme zahteve za izdajo dovoljenja za končno montažo World of Battles.

Za igranje World of Battles Računalnik mora izpolnjevati naslednje sistemske zahteve:
CPU: Intel Pentium 3. april GHz, AMD Athlon 3000 +
RAM: 2048MB
VGA: NVIDIA GeForce 6600GT ali ATI Radeon X1600, 128 MB
DX: DirectX 9. 0 (2008 marec)
OS: Windows XP SP3, Windows Vista, Windows 7
Internet: 512 kbps
lahko zdaj začeti z bolj podrobnim opisom dirkah, za katerega boste lahko igrali igro World of Battles Online. Vsi izmed njih so razdeljene v tri frakcije: dobra, Evil, nevtralnost.
Dobrodošli
Knights. Kljub svoji zavezanosti k dobri strani, vitezi Steel Roses preveč pogosto pokažejo svojo aroganco do drugih, celo zavezniških dirkah. Kljub temu pa se lahko zaslužil, saj je pred njihovo viteško konjenico redkih, ki lahko preživi.
Vilini. Razdeljeni v dve skupini, ki jo lahko imenujemo les Vilini Vilini aristokracijo. V civilno življenje, ti plemena precej razpršeni, ampak v boju proti skupnemu sovražniku je prilagodljiv platišča smrtonosni gozdni lokostrelci in hitro konjeniške Vilini aristokrati.
Škrati. Močan in začinjeno bitka narodov. Ni veliko korist drugih ras, verjetno zaradi dejstva, da tiste, ki iščejo visoko škratih. Vendar pa so palčki so vedno odprta za trgovino s surovinami. Vendar je njihova glavna bogastvo se bori vozila in niso v naglici, da delež.
Nevtralnost:
Beastmen. Skrivnostni ljudi, kar je sindikat plemen minotaurs, kentavri in Volkolakov. So bile ustvarjene s starodavnimi čarovnikov za zabavo in uprl svojih krutih gospodarjev. Zato nezaupanje drugih ras. Imajo skrivnostno povezanost z naravo.
Barbara. So različni plemena z različnimi prepričanji in okupacije. Nekateri se ukvarjajo ropanje, drugi trgovini, in drugi - zaščito meja. Kljub razlikam v vojski skupaj s fleksibilnimi izbir vojakov.
Amazon. Warriors, ki je pobegnil iz moške predsodkov o mestu žensk v tem svetu. Nadlegovanje vitezi iz kaljenega ta narod in vnaprej določen njihov nomadski način življenja. Ozremo na to, da lahko razumejo njihovo krutost do moških.
Evil
Dark Vilini. Ponosne rase morilci. Če so druge rase vedno v težkih razmerah zanašajo na prijateljsko pomoč in medsebojne pomoči, so Dark Vilini vedno šteje za izdajstvo in Niskost. Vedo, da otrok živi v ozračju spletk in krvavo rajanje in ubijanje fanta ni več del naravne selekcije.
Orki. Nesramen in neotesan bojevniki, ki skoraj ne čutijo bolečino iz njegovih ran. Orki so rojeni s popolnim prepričanjem, da je vse zeleno, na tem svetu, pripada njim, kar seveda ne marajo drugih ras, katerih zastrte zelene trave travniki. Shrani samo prirojena neumnosti ORC - za katere Orke omejene napade na sosede. Vendar pa lahko pojav močne in relativno inteligentni vodja spremeni vse.
Undead. Ko najmočnejših dirki, ki je izgubil boga v vojni proti silam dobro. Ampak popolnoma uniči Undead, je skoraj nemogoče, saj bodo ljudje tega sveta vedno umre, in nadaljevanje krvavih vojnah Undead je le pri roki.
Total vsako dirko World of Battles spletu ima 16 vrst bojnih enot, tako da se ne počutite omejitve določiti vojakov. Še posebej zato, ker lahko vedno izboljšajo svoje vojake spremenili njihovo opremo, ki se pojavlja tudi na njihov videz.
Igrajte igro na spletu World of Battles, kot vse ljubitelje strategije in taktike, ker zmagati nekaj bitk za zbiranje močno vojsko. Jamstvo za zmago je pravo kombinacijo hitrih napadov konjenice, pristojnega obrambe, ki jo pehotnih enot, obkrožen z sovražnikov bok in zadaj.
World of Oboroženi igre na spletu - je virtualni svet zahteva stalno prelivanje krvi! Dobrodošli v svetu Battles! World of World of Battles preverite čaka na vas!