Zaznamki

Svet Steel: Tank Force

Alternativna imena: WoS, svet jekla

Game World Of Steel: zmaga tankske sile bo vaša.

V ozadju številnih iger o tankih tankerjih World of Steel: Tank Force je na neki način slabše, vendar pa je tudi v njej všeč. Predstavlja svoj studio BraveTale, prav tako se je odločila, da se udeleži splošnega navdušenja za militante. Morda ste že seznanjeni z njenim delom na vojnih ladjah. Sedaj imate priložnost World of Steel: Tank Force prenesti in oceniti njegov potencial. Pričakujte nekaj nenavadnega iz projekta, ni potrebno. Natančneje, kaj je neverjetno in posebno v naslednji akcijski igri o tankih? Če ne rastejo krila, potem je to klasika žanra, kjer igralci obvladajo teren, občasno se borijo s sovražniki, zaslužijo denar na tej igri valuti in ga porabijo za črpalno opremo.

Te tehnićne znaćilnosti je treba upośtevati, potem igra tehta 77 M, verzija za mobilni telefon zahteva verzijo za Android najmanj 2. 3, vendar dejansko od 4. 1, ob upoštevanju rednih posodobitev. Čeprav moram zaradi pravičnosti reči, da ne gre tako pogosto. Vendar lahko tisti, ki si želijo, prenesejo World Of Steel: Tank Force na računalnik in uživajo v tem, kar se dogaja na velikem zaslonu.

Features and passage.

Glavna značilnost, ki razlikuje projekt od analogov, je pomanjkanje timske igre. To pomeni, da se lahko borite samo z računalniškim nasprotnikom, ki se v različnih situacijah prilega časom taktike in vedenja. Toda tudi s to igro World of Steel: Tank Force ostaja zanimiva s takšnimi komponentami:

  • Preveč draga z najmanjšim nizom funkcij
  • Ni izvirna zgodba
  • Težave pri prosti nadgradnji cistern
  • Visoke zahteve za internetno povezavo in napravo za namestitev

  Kot smo že omenili, so grafike tukaj resnično odlične, lahko vidite celo bleščeče sončeve zajčke na telesu bojnih vozil in povsem realistični dim po posnetkih.

 • Dobra grafika
 • Odličen izbor opreme
 • Detailed cards
 • Dynamic fights
 • Pomoč za črpanje strojev
 • Enostavna kontrola

Poleg tega je treba paziti, stranke pa niso zelo privlačne:

Toda za vse, kar morate plačati, in v tem primeru, tehnične zmogljivosti vaše naprave. Druga možnost plačila je pravi denar za izboljšanje orožja in tankerjev, dodatnih bonusov in drugega donata. Cene se začnejo na 54,99 UAH. , dosegel 5.249,99 UAH. Če želite sami doseči vse, dobro, to je pohvalno. V tem primeru bodite potrpežljivi, ker boste morali prihraniti denar za nove pištole, oklep, dele za motor in tako naprej. Ko igra napreduje, se igralci dvignejo na višje ravni, kar odpira nove priložnosti.

Kot v podobnih igrah igra World of Steel: Tank Force igra nagrado za uspeh v bitki, plačevanje s kovanci. Toda za nadgradnjo, bo moral sodelovati ne v enem, in niti v treh bitkah. Izboljšave so precej drage, in če želimo doseči bolj ali manj visoko raven, se bodo morali v naslednjem boju poskušati ne pogubiti. Za delovanje na lokacijah z različnimi geografskimi značilnostmi gozdnega pasu, s snegom zapuščenimi gori, puščavami in drugimi. Sprememba pokrajine je hitra, zato ne bo mogoče občudovati lepot, Kaj se zgodi na terenu je veliko pomembnejše, saj se rezervoarji soočajo z nosom skoraj do nosu, lestvica nad njimi pa kaže, koliko je v njih ostalo življenje.

K besedo, v igrači je ena pomembna plus možnost, da izberete rezervoar, ki se popolnoma prilega stanju terena. Da bi izboljšali svoje osnovne značilnosti, uporabite kamuflažo, kar bo omogočilo združitev avtomobila s pokrajino.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more