Zaznamki

Zapuščina zimskega mraza na severu

Alternativna imena: Zapuščina v zimskem času

Winterfrost Game Zapuščina severa: vojna z mrtvimi.

Winterfrost Game Zapuščina severa vabi nove igralce v domišljijski svet, kjer jim je ponujena vloga junaka, ki je namenjen zaščiti kraljestva od vstalih mrtvih.

Pred mnogimi leti se je devet Darenskih klanov odločilo, da pozabijo na stare žalitve, zberejo enega predstavnika med različnimi vrstami ljudi in jih združijo v odpravo. Vilini, ljudje, gnomi, velikani in orki naj bi prišli na oddaljene kotičke celine na severu, tam našli skrite zaklade in jih pripeljali v mesto.

Na opremo in usposabljanje je bilo porabljenih veliko sredstev, toda prizadevanja so bila zaman, ekspedicija je umrla v ostrem podnebju. Z leti in brez čakanja na novice, je postalo jasno, da ne bodo več. Toda to je samo spodbudilo vladarje, da zberejo novo skupino. Na žalost so imeli podobno usodo, kot tudi tisti, ki so jim sledili.

Čez nekaj časa so se vsi, ki so odšli in umrli, vrnili mrtvi, da bi maščili trmasto svoje potomce. Začenši igrati igro Zimska mrzlica dediščine na severu, boste postali predstavnik enega od starih imen, ki so sodelovali v podjetju, in so zato prisiljeni soočiti se uporniškega mrtvega sorodnika.

Vi in vaš brat ste rešili s svojim očetom, vendar mora žrtvovati svoje življenje, da boste lahko šli na nevarno avanturo in poskušali najti odgovore na pomembna vprašanja.

je vaša prva izbira.

Imate pravico, da se odločite, da je za vas Zimsko zahodno severno območje bolje, da se registrirate ali se pridružite prek socialnih omrežij. Naslednji korak je ustvarjanje junaka. Če želite to narediti, se seznanite z značilnostmi vsakega poklica in ne pozabite, da sta videz in določene sposobnosti odvisna od tega, ali ste moški ali ženska.

    Razbojnik je agilen in hiter, popolnoma se izogne ​​sovražnim napadom. To je učinkovit borec za posamezne cilje, ne more pa se spopasti s skupino.
  • Var je tipičen rezervoar z veliko oskrbo z vitalno energijo. Obdarjen z močjo, ki je idealna za napade blizu.
  • Mag nima dobrega zdravja in je neučinkovit proti posameznim močnim lopovam, toda skupina ne zelo močnih nasprotnikov je udarjena z gibanjem malega prsta. Med črpanjem lahko izberete koga želite videti kot zdravnika ali tiste, ki povzročajo škodo.
  • Šaman bo dober branilec, saj ima tako uroke kot čarovnik.

Čas za ukrepanje.

V Winterfrost Legacy North je prijetna za igranje iz več razlogov, toda prva stvar, ki pritegne vaše oči, je zelo svetlo in prijetno oko. Razvoj poteka gladko, začetne ravni pa ne obremenjujejo močnih nasprotnikov. Tvoja moč je dovolj za spopad z množico mrtvih.

Kasneje boste začeli pridobivati ​​moč in izkušnje, postati močnejši in biti pripravljeni na resne spopade. V teku dogodkov boste:

  • Uporabi načelo postopnih ukrepov
  • Pomočniki za najem
  • Borjenje z Monsters
  • Bolni igralci
  • Če želite sodelovati v razburljivih načinih

Doživite lahko tako, da sodelujete v misijah, lahko pa uporabite meditacijo, pri čemer je junak v tem stanju, ko ste odsotni. Toda, če se vrnete, boste ugotovili, da je močna in močna.

Vaš lik je obdarjen s trinajstimi talenti in med bitko se odločite, katera je primernejša tukaj. Toda šest pomočnikov iz vaše ekipe bo samodejno uporabilo darilo, ki ga imajo, zato razmislite o tem, ko postavite podjetje na bojišče.

V iPlayer Winterfrost Legacy of North za dolgo časa, da je samoten bojevnik ne bo deloval, če želite premagati glavnega šefa. Tako se združite v klane, se borite v Areni, dobili najvišje nagrade.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more