Zaznamki

Veter Luck

Alternativna imena: Veter Luck

Tej igri boste morali igrati v imenu mornar, ki želi zmagati premoč na vseh morskih območjih. Poleg tega, da vas v igri Wind sreče spletnega to Crave večina drugih zasedb in organizacije.

Veter Luck igre, ki jih lahko igrate brezplačno, prednaloženi na vaše računalniške igre stranko.

V vetru sreče igri lahko igrate naslednje vrste ladij:

 1. Azije.
 2. Caribbean.
 3. Mediterranean.

Z azijskih vozil, vključujejo:

 1. Kobukson - je najbolj znana bojna ladja East Asia.
 2. Katamaran je mala zakonska plovilo, ki se je pojavila na polinezijskih otokih.
 3. Quee Song - ta slavni korejski ladja.
 4. Pirate Junk - tradicionalna posoda za Vzhodno Azijo iskalcev sreče.

S Karibov plovil, vključujejo:

 1. Barca je originalni ladijski karibske ladje. To je eden izmed najlažjih vozil v igri, in to je zelo dober čoln, da se naučijo osnov pomorsko bojevanje.
 2. Tihotapec Schooner - majhen schooner, ki je namenjen za hitre in kratke proge, nizkega profila z zavitimi jadri in dobre odpornosti. Dosledno dobra ladja v neugodnih vetrov. S premikom okoli 90 ton njo lahko dosežemo visoke hitrosti plovbe za dolgo časa.
 3. Bermuda - to plovilo, ki se pogosto pojavijo med začetnike iskalcev sreče ali nizkim profilom morske podgane v karibskih vodah. Stabilno pod neugodnimi vetrovi. Vitek in eleganten schooner Bermuda lahko doseže najvišjo hitrost v zelo kratkem času.
 4. Privateer - velika ladja, zasnovan posebej za pregon in pritegnitev trgovskih ladij. Ohišje na svojo trdnost so namenjeni za hitrost in oborožitev. Na splošno so namenjeni za majhne razdalje in hitrosti so odvisne od svojih igralcev v kratkem času. Ta ladja lahko opravlja vse naloge, z majhnimi izgubami.

Z Sredizemeomorskim ladje, vključujejo:

 1. Polacca - je vsestranski ladja. Ima vesla in jadra so trikotne oblike in trga, to je zelo dobro za ugodnih in neugodnih vetrov. Lahko plavati v plitvi vodi.
 2. Balancella - je to velik ribiški čoln. Ona je samo 4 majhne topovi na krovu.
 3. Xebec - je najpogostejši konstrukcija ladje, ki so jih Barbary Corsairs v Sredozemskem morju v XVII-XVIII stoletja, ki se uporablja. Nizka ladji težko tarča velikih ladij je. Xebec ekstremno okretnost, da zelo dobro možnost za taktiko in kadila nasprotnikom.
 4. Bojnih ladij - Ta ladja, ki so razdeljene v 4 stav. Ta lepotica ima skoraj popolno ravnotežje med ognjeno moč, žilavosti in gibalnih sposobnosti. Na krovu 60 topov na dveh palubah pištolo. Z močno strukturo in tesno obleko.

Igraj veter LuckVy're v različnih regijah na različnih zemljevidih. Vaša pozornost bo namenjena šest regij.

Začnete igro Veter sreče prost igrati s svojimi prijatelji. So veliko bolj zanimiva in čas zelo hitro mine.

Veter Luck na spletu - to je resnično igra, to je gotovo vam je všeč!