Zaznamki

Will of Steel

Alternativna imena: Will of Steel

Will of Steel - računalniška igra v žanr realnem času strategije. V prevodu, morda bolj seznanjeni s tabo, Will in um. Razvijalci iger so se prizadeva za prenos v resničnost igralni vojne med vzhodnoevropskimi državami in kot velike države, kot so Združene države Amerike (ZDA). To kaže na ameriški pogled na problem terorizma in njegovega utranenie. Igra Will of Steel podobno kot je bilo to z resničnih dogodkih, in da je samo ni opazen polno naključje z realnostjo. Stroški sebe poglej.

Kot za vsako računalniško igro, lahko brskate po internetu, bo iz jekla video, preberite te preglede, preden boste pritegnili igranja. Potem obiščite spletno stran, kjer lahko igrajo Will of Steel download. In nadaljuje, da brutalni spopadi.

Igra je predstavljena z dvema sprtima strankama. Nekako se mi je dobra - Američanov, ki nasprotujejo terorizmu. In slabi - Arabci - so nagnusno, zlobni bojevniki.

Game of Will Steel'll igrati dva različna single-player kampanje: v Afganistanu in Iraku. Preden izvedete šestnajst igre misijah. Ampak glavna stvar je uničenje Arabci, ki so podlaga za terorizem in nasilje na svetu.

You - poveljnik bataljon marincev Združenih državah Amerike. Opravljanju nalog, ki so postavljene pred vami, vi in ​​vaša celotna team'll imajo veliko prednosti - narašča, nove naslove, kot posledica uporabe novega taktičnega delovanja. V skladu s tem je v vaši moči, vsakič dobili več in več priložnosti - zahtevo podatkov od satelita, vabljenje ojačitve, priprava topništva in upravljanje zračnih napadov.

Game Will in Um ima več funkcij, na primer

• Na bojne enote in orožja;

• grafično kakovostjo;

• Glasovni nadzor.

Bojnih enot in orožja - ste dobili za upravljanje več kot sto enot in različnih vrst orožja.

Kakovost grafike - visoke kakovosti. Tukaj je noč in dan, različne vremenske vplive, skrbno podrobno grafično oblikovan model transporta in ostalih objektov. Predstavila natančen zemljevid državnega Združenih držav Amerike, do najmanjše podrobnosti.

Voice - če imate mikrofon, lahko nadzorujete vojakov.

Dejansko Grafika v igri je zastopana na dostojno raven, kot tudi zvok v odsotnosti glasovna navodila. Bo in Razlog gledanje videov ste že videli sami. Pred začetkom procesa igro.

Pohiti čutijo predvsem v celotnem procesu boja proti terorističnim skupinam. Tu samo za vas predstavili tako priložnost.

Ne pozabite, da bi izmenjali znanje o igri bo iz jekla s prijatelji.

Toda igra ni dobil dobre ocene od iger na srečo kritike. Morda zato, ker tako zelo intenzivna igra, ki jo lahko gredo v celoti v enem večeru. In ne samo to. Zdaj je še vedno, da bi dobili svoj sklep o igri volje in duha.

Imajo dobre volje in igranja! Hvala za vašo pozornost.