Zaznamki

Webracing

Alternativna imena: Virtualno tekmovanje

Webracing na spletu - je brskalnik, online igra, ki vam pogreza v virtualnem svetu dirkanja. Če ste ljubitelj hitrosti in zmag, če ste vajeni, da so prvi na cesti in se ne bojijo nevarnosti za vogalom - potem je ta svet za vas!

Torej, da začnete igro, boste morali iti na spletu registracijo Webracing: v oknu, ki se odpre, vnesite e-pošto (prijavo) in geslo, izpolnite potrebne informacije in da vaša registracija Webracing končal. Lahko začnete igro!

Prvič, boste morali izbrati navaden avto: Fiat Punto in VW Golf. V prihodnosti dirke, si lahko privoščite za nakup samokolnico nenadoma za nadgradnjo in več ...

Zdaj pa nadaljujmo k ustvarjanju vaš lik v spletni igri Webracing: Po registraciji boste morali razmišljati o imenu in izberite znak vashomu svojega avatarja. Boste morali razdeliti 20 brezplačnih Skill-točke svoj značaj, odvisno od tega, kaj želite, da bi bilo - Drag Racer ali pro dirkalne steze. Imajo vaš voznik v Webracing spletno igro, obstajajo štirje osnovni parametri so: tehnične prednosti, vztrajnost, nega in reakcija. Webracing spletno igro, ima pet vrst nadgradenj za vaš značaj (voznik) - en tip za vsak parameter, in tisti, ki kroži po vseh parametrov. Nakup nadgradnje, lahko vaš voznik je najboljši pilot na dirkah!

Igrajte igro na spletu Webracing razen vašega glavnega lika (voznik), lahko najamete dva dodatna.

Zdaj pa si poglejmo na situacijo z vašim avtomobilom: ko boste imeli več ali manj vreden avto, da sodelujejo v dirki, bo mogoče nadgraditi. Na vašem avtomobilu, ne boste mogli namestiti več kot 14 predmetov! Glede na vaše nadgradnje v avtu, izboljšanje učinkovitosti.

Igraj Webracing bilo bolje, nakup in prodaja svoj avto (lahko imate več kot en avto! ), Popravila in jih nastaviti. Vse to je mogoče storiti v vaši garaži. Pomembno! V garaži se nahaja le štiri avtomobile (brez upoštevanja aktivno), vendar še vedno lahko kupite dodaten prostor v garaži ...

Igrajte igro na spletu Webracing, boste imeli možnost, da ustvarijo ali se pridružijo obstoječih klubov.

Vsi klubi v igri, razdeljeno po stopnji in spretnosti: Začetnik, Amateur, Pro in prvak.

Začetniki - To je klub s stopnjo 1-3

Amateur - klub s stopnjo 4-6

Pro - To je klub s stopnjo 7-9

Prvakov - klub s stopnjo 10-12

Povečanje Ranking in klub je zmagal s strani udeležencev iz kluba!

V spletni igri Webracing, vaš lik ima lahko delo, je lahko enostavno, srednje ali težko. Lažje delo, manj možnosti, da se bo vaš lik odpuščen, vendar plače, ki ustreza njihovemu delu. Zaposlitvene možnosti imate, samo 1 čas v 24 urah. Vsako delovno mesto ima svoj rok. Po izteku roka, vaš lik dobi ves denar. Ko že govorimo o denarju!

V igri Webracing spletno igralništvo se je njegova lastna valuta:

WR - to srebrnik-game (lahko zaslužijo z izvajanjem preprosto delo ali zmago na dirki)

GXP - da je enotna valuta igre (valuta, ki jo lahko kupijo izključno postavke za auto tuning, nadgradnje vozniku z izboljšanimi in več predmetov kopastih Syndicate)

Bencin - se bodo morali sodelovati v dirki (race 1 "vreden" 20% bencina, 100% nabralo natanko 1 uri).

V Webracing igri, lahko kot ustvarjanje in sodelovanje v že ustanovljenih dirke, poleg tega pa lahko delujejo ne le kot kolesar, temveč zgolj kot gledalec.

Na koncu bom rekel to, da je še vedno taka struktura sindikat (to pomeni baz v številnih dirkah). Z njim in z vsemi drugimi, ki jih lahko spoznate, se prijavite v igro Webracing. Vso srečo vam želim!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more