Zaznamki

Vojna Thunder

Alternativna imena: Vojna Thunder

Igra War Thunder polno potopitev v času Velike domovinske vojne.

Igra War Thunder temelji na resničnih dogodkih druge svetovne vojne z uporabo tiste časovne vojne opreme. Najbolj razvito letalstvo v igri, ne tako dolgo nazaj, so bili s projektom povezani tanki in oklepna vozila, danes je mornarica razvojni obeti za igro.

Developers zelo resno približal zgodovinski del projekta, igra Var Thunder popolnoma rekreira resnične dogodke vojaških operacij. Uporabnik, ki se je pridružil temu projektu, pride do drugega časa in lahko preuči zgodovino druge svetovne vojne, ki se samostojno udeležuje dogodkov tistega časa. Zgodovinska komponenta ni edina stvar, ki je čim bližje resnici, razvijalci pri ustvarjanju letal in tankov so proučevali značilnosti vsakega modela, vse enote vojaške opreme sovpadajo z videzom prototipov in tehničnimi lastnostmi. Fizika same igre, kolikor je mogoče blizu realnosti, lahko rezervoar raztrga gosenice ali se poškoduje s tekom po težkem udarcu v jamo.

Air simulator, ki so ga prvotno zasnovali avtorji tega projekta, vendar je igra presegla preprosto spletno igro za več igralcev, v kateri je bila glavna ideja vojaška strategija in simulacija letenja. Dodajanje dodatne tehnologije v projekt, razvijalci prinesel svoj projekt na novo globalno raven. Najbolj razvit del igre je letalska baza, v projektu je skoraj petsto različnih letal, razdeljenih glede na države proizvajalce:

  • THE ZSSR;
  • Japan.

V igri War Thunder so se tanki pojavili šele leta 2014, predstavljeni pa so modeli iz treh držav, ZSSR, ZDA in Nemčije. Konec leta 2015 igralci pričakujejo pomembno nadgradnjo oklepnih vozil, saj so avtorji napovedali pridružitev vojske Velike Britanije k projektu.

Thinness Igra War Thunder.

Za pridružitev projektu morate prenesti igro War Thunder, tako da je to stranka. Namestitev na računalnik ni velik program, igralec bo začel svojo pot v času na spletu. Za prenos programa Var Thunder potrebujete najmanj 1. 5 gigabajtov RAM-a in 3 na trdem disku. Po namestitvi odjemalca je potrebna registracija in igralec prejme potrebne osnovne vire.

Sodelujte v bitkah v štirih bojnih načinih, ki se delijo v zapletenosti. Začetniki se lahko odločijo, da se naučijo arkadnega načina, v katerem je pomočnik, ki ga bo poučil o zapletenosti upravljanja in značilnosti tega modela tehnologije. Način simulatorja omogoča igralcu, da se počuti kot pilot ali tankman, do najmanjše podrobnosti, ne da bi obrnil ključ za vžig, ne boste nikamor hodili in leteli.

Akcije

so različne, lahko sodelujejo tako kot ekipa kot samostojno:

  • Missions za enega ali co-op igralce - tukaj morate opravljati različne posebne naloge ali sodelovati v bitkah z računalniškimi sovražniki;
  • Sesialne ekipne bitke - udeležujejo se jih pravi igralci. Vsaka ekipa ima 16 uporabnikov, ki so v vojni. Za zmago je potrebno izpolniti naloge, ujeti ali uničiti sovražni aerodrom;
  • Racing - tekmovanje med piloti pri prehodu proge z največjo hitrostjo;
  • Dogodki so zgodovinska ponovna vzpostavitev pristnih bojev. V takšnih bitkah lahko sodeluje samo tehnika, ki je bila prisotna na določenem mestu v pravi vojni.

Igra je barvita, z odlično grafiko in zvočno vsebino, ta projekt se lahko upravičeno imenuje edini te vrste.