Zaznamki

War2149

Alternativna imena: War2149

Igra War2149: Nova vesoljska Odiseja. Vsaka ekipa je takoj na voljo in se še vedno poskuša izgubiti v širokem meniju. In višji dosežek, večji je vaš uspeh v razvitem primeru. Toda lepota teh izdelkov je nekdo, ki lahko vsakdo gradi svoje vesolje, gre skozi razvoj in osvajanje, a povsem druga stvar, da ostane na vrhu, da vsadi strah in spoštovanje sosedov. Včlanitev v zavezništvo vam bo pomagalo preživeti v novem svetu, ker je to vojaška in gospodarska podpora, vzajemna korist in delovna mesta. Občutek prijaznosti ramen blizu, veliko lažje ustvarjanje in razvoj flote, raziskovanje območja, pridobivanje moči v osvojenih planetih. Morali bi biti bojne ladje vseh velikosti, zgraditi obrambne, vojaške baze, različne proizvodnje.

 • Shahtery raje napreduje v proizvodnji virov in razvoju tehnologije za pomoč zaveznicam. Da bi ga dobili, uporabite izvidniške sonde in ko so v njihovih rokah res dragoceni podatki, jih delijo z zavezniki ali jih prodajajo zainteresiranim strankam.
 • Flota

  Vash mora biti sestavljena iz ladij vseh velikosti, da lahko opravljajo različne operacije in naloge. Večina je majhnih in spretnih avtobusov, ki bodo koristni za raziskovanje in točen udarec na najbolj ranljivem mestu. Za hitre manipulacije bodo koristni borci in rezervoarji z močnim oklepom zaščitili hrbet. Dostop do teh in drugih bogastva War2149 odprta registracija, ki vas bo spremenila v prebivalca galaksije.

  Igrovaya posebnosti.

  iPlayer War2149 vam nudi užitek v akciji, zahvaljujoč skoraj takojšnjemu razvoju vseh komponent igre - borilne sposobnosti, gradnje, ekonomije.

  • Bystroe gradnja zdaniy
  • Uskorenny growth tehnologiy
  • Sozdanie zveze in se pridruži chuzhie
  • Naraschivanie vojaški moschi
  • Manevrennye prostora korabli
  • Dostupnost najem tujih vojakov ras
  • Stremitelny gospodarska rast ali dodatne bojne zmogljivosti z nakupom artefaktov

  Poleg tega lahko igralci nadzorujejo več kot 25 različnih tehnologij in 58 uporabnih talentov, hkrati pa dvigujejo raven svojih vojaških enot.

   

  Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

  Read more