Zaznamki

Čas imperiji

Alternativna imena: Timeage

Čas Empires Online - brezplačno večigralsko spletno brskalnik temelji igre, ki v žanr globalne strategije. Mnogi seznanjeni s to mojstrovino igralniški industriji kot "civilizacijo", in tako spletno igro času Empires Online je daljni sorodnik na spletu. Celotna zgodba se vrti okoli konstantno konfrontaciji nasprotujočih mesta in države, združene v klanov, začenši z antično obdobje in odhodu v svojem razvoju v daljni prihodnosti.

Datum Ura Tekma imperijev preprosta in razumljiva vsem in se vam kar nekaj časa. Vse, kar morate storiti -, da vnesete ime igro za vstop v igro, geslo za vstop varnosti in vaš e-poštni naslov, ki se čez nekaj časa boste dobili obvestilo, da je registratsiyaVremya imperiji konec.
Čas Empires spletni igri ni zahtevna do tehničnih informacij o vašem računalniku, saj da bi uživali igranja, boste potrebovali, je vsak računalnik, ki podpira možnost dostopa do interneta in nameščen počne.

Zagon igrati igre na spletu Časovna Empires, si ravnal kot moder vladar, so v lasti več mestih. Vaše naloge vključujejo celoten spekter upravljanja izda svoje dežele: od gradnje različnih objektov in raziskav, da se izjavi o vojni, miru, varčevanje naroda iz raznih epidemij, kot so kuga ali kuga. Igra pa temelji, in vaš lik ima določeno količino akcijskih točk na dan, da lahko preživijo. Na vsaki stavbi, raziskovalno ali karkoli drugega, preživel nekaj časa.

Seveda, izbiro agresivno razvojno pot, lahko takoj šel v vojno z vsako sosednjo plemena precej šibka, a izkušeni igralci priporočajo začeli igrati igre na spletu Časovna Empires pred vsegodumat o krepitvi moči njihovih naselij.
V bistvu, večina stavb bi vam nekaj dohodka v obliki nekaterih virov, kot so akademije nabirajo "znanje", s pomočjo katerega lahko raziskujejo nove tehnologije. Tako kot v večini globalnih strategij s kronološkim komponenta prisotna v diviziji igra za tehnološki dobi. Samo ne pozabi na dobrobit svojih oddelkih, na primer, je hrana porabljena za ohranjanje rentabilnosti meščanov in vojakov za zlato lahko pridobijo stavbe in dostop do posebnih sposobnosti. Tako kot v "civilizacijo", igra je splošna raven blaginje svoji zemlji. Če je nizka, strah, da bo svoje teme izseliti v sosednjem zemljišču.

Lahko v prihodnosti imela v cesarstvu, ki ga porabi malo časa na razvoj države, je treba varno delo za vložitev zadevo političnega in vojaškega sistema v vaši državi. Tukaj lahko uporabijo različne znake, ki imajo posebno poslanstvo in edinstven za vsako epohe.

Igra je zelo dinamična in na začetku nadzor vseh okoliških zemljišč in svojo državo je lahko zdi zelo zastrašujoče podjetje. Toda sčasoma je ta kriza postane zelo enostavno, da se privadite in potem ne bomo ubežali vašo pozornost, ne, pustite tudi najmanjše spremembe.

Moralo bi biti previdni, ko nadzor nad njihovo zemljo, ker če, ​​na primer, je mesto garnizije napolnjena do zmogljivosti, gradnja vojaških enot v njem takoj ustavi. Prijetno zadovoljen na priložnost, da igrajo diplomatska pogajanja. Vendar pa obstaja ena funkcija: lahko pogajajo le s tistimi državami, v katerih imate veleposlanika in dokončanje večine teh sporazumov, vaš ambasador izgine.

Popolnoma se izvajajo v igro klan sistem, ki se vsak igralec, da izkusijo vse prednosti igranje in uživanje igranja skupaj s svojimi tovariši. Vendar pa je na prvi pogled, je očitna značilnost, vendar ni povsem jasno, za igre tega žanra: združiti klana igralci lahko le pod pogojem, da so njihova zemljišča v neposredni soseščini. To pomeni, da če se odločite za spremembo klan, boste morali preseliti v drugo mesto, da se ne bi tudi sam težave s sosedi.

Game Time Empires igra, v kateri boste lahko ne le zabavno, temveč tudi zanimivo, pričakujemo nove znake, in če ste eden izmed njih - se registrirajte in dokazati, da ste vredni postati pravi heroj, ki je sposoben ponoviti usodo Aleksandra Velikega.