Zaznamki

Warriors in Mages

Alternativna imena: Warriors in Mages

Warriors in Mages Online - brskalnik, ki temelji na spletu igra vlog, brezplačno, ki se tematsko lahko pripišemo zelo priljubljena danes fantasy žanra. Spletne igre Warriors in Mages je shareware, kar pomeni, da za ne-game denar lahko kupiš tako imenovani premium račun, ki predvideva določene bonuse. Ustvarjalci te igre projekta je ponosen, da pokličete svoj proizvod eno od najhitreje rastočih gaming community, ki se redno posodablja in je napolnjena z različnih bonusov in dobrote tako za izkušene in so prestali bitk igralci in novinci podobno, le da začnete razvoj igre svetu. Ravno zaradi tega Warriors in čarovnika spletni igri, ki imajo po volji vsem, ki si odločijo, da sami preizkusite v igri svetu napolnjena z različnimi neverjetno skrivnosti in uganke.

Pridružite se v igri Warriors in čarovnika - postopek ni dolgotrajen. Vse, kar morate storiti, da začnete igrati igro Warriors in čarovnika na spletu - vnesite ime računa svoj e-poštni naslov in geslo. Pravzaprav, bo ta registracija Warriors in Mages je treba izpolniti, in lahko začnete igrati igre na spletu Warriors in čarovnika. Prvi, čeprav na vaš e-pošte bi morala priti obvestilo, da je vaš račun aktiviran.

Bo Game Warriors in Mages na spletu, ki se izvajajo tako, da ramenih sloni nadzor nad posameznik igra narave, izboljšanje in razvoj, ki je odvisno od vas. Na splošno, vaš cilj v igri - razvoj določenih sposobnosti vašega značaja, sodelujejo na turnirjih, ostre bitke in celo politično ali diplomatsko delo.

Po vsaki hudi bitki, boste morali dati, da bi njihovo zdravje. To je mogoče storiti bo v bolnišnici. A orožja ali opremo za popravila potrebna večina. Sistem bitka v igri, saj je postal običajen v mnogih podobnih iger - Korak za korakom. Ti pojdi prvi, in nato vaš nasprotnik. Boj imate priložnost, kot običajni igralci, in z NPC - pošasti. V bistvu je vsak znak dati osebne sposobnosti in lastnosti so že znani in povsem nova: manna, zdravje, karizmo, vera, magija, utrujenost, magija odpornost, in koncentracija telo. Česa v trenutku, vaša stopnja lik je neposredno odvisna od tega, kako brezplačno boste počutili v igri. Izkušnje s pomočjo katerih bo vaš lik razvija, lahko zaslužite v kampanjah in bitkah. Vsako povečanje ravni vam prinaša določeno količino točk razvoja Presence.

Začetniki začeti igrati na ravni nič in v petih je odprla možnost, da študira magične uroke, deset odprt dostop do zdravljenja in okrevanja v boju za pyatnidtsatomu raven bo na voljo Skrivnosten krvi. No dvajsetega enaki ravni, je prehod v usposabljanje vseh skrivnosti božanstev.

Opozoriti je treba, da so podobni sistemi že pridobili njihovo zaupanje in dokazali prednost v mnogih drugih oblikah v večini sodobnih spletnih iger. Ekonomski del igre, kot tudi izvajati na ustrezni ravni, kar pa ne velja za mnoge od njenega kolega Igroprom.

Game valuta v igri potrebujejo za nakup različnih dobrin, kot so oprema, orožja in drugih potrebščin. Pogojno ga lahko razdelimo na tri vrste: zlata, srebra in bakra. Kovanec je merilo vrednosti nekaterih vrst blaga, ki jih kupite v trgovini. Pravzaprav prijetno zadovoljen, da je k zmagi v srditih bitkah kot nagrado boste dobili ne le vrsto orožja in opreme, ampak tudi finančno nagrajevanje. Njena velikost je določena s koliko škode ste povzročili v višini svojega nasprotnika v boju.

Mnogi so preperele različnih spletnih svetovih igralcev pravijo, da je začel igrati v Warriors in čarovnika, čez nekaj časa začnete, da se privadite in res trdno prepričani, da je nekje v vzporednem vesolju, čarobni svet, čeprav omejeno zunaj nadzorovati, vendar še vedno velik, skrivnosten in zanimiv. In če niste tuja avanturističnega duha, ampak po srcu ste še vedno isti nepopravljiv romantik vitez, potem je to igra za vas.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more